UDALA SE ZA BIVŠEG MUŽA NAJBOLJE PRIJATELJICE, ALI TU NIJE KRAJ LJUBAVNOJ ZAVRZLAMI: Pevačica pokušala da se SAKRIJE od paparaca
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OSVETA ILI NEŠTO DRUGO?

UDALA SE ZA BIVŠEG MUŽA NAJBOLJE PRIJATELJICE, ALI TU NIJE KRAJ LJUBAVNOJ ZAVRZLAMI: Pevačica pokušala da se SAKRIJE od paparaca

Pop kultura -

Slavna kanadska pevačica Šanaja Tvejn izgledala je opušteno pri dolasku na međunarodni aerodrom Džon F. Kenedi u Njujorku, gde su je sa suprugom Frederikom Tiebaudom snimili paparaci.

57-godišnja Šanaja nosila je jednostavnu crnu majicu s kapuljačom i natpisom "Republic Records", a od znatiželjnih pogleda je pokušala da se sakrije ispod kačketa koju je navukla na oči, ali to joj nije pošlo za rukom.

Šanaja Tvejn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo je to njeno retko javno pojavljivanje u društvu 53-godišnjeg supruga, s kojim je u braku 12 godina.

Za njihovu priču se pročulo kada su u decembru 2010. godine mediji počeli da pišu da je pevačica u vezi s Federikom Tiebaudom, bivšim suprugom svoje prijateljice, s kojom ju je inače njen bivši prevario. Par je stao pred oltar 1. januara 2011. godine, a sudeći po svemu, još uvek su zaljubljeni.

Šanaja Tvejn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre Frederika, 1993. godine je upoznala producenta Roberta Džona Langea, koji je bio oduševljen njenim vokalom i ponudio joj se da joj producira i piše pesme.

Zbližili su se, te su ubrzo zatim postali par, a venčali su se u decembru iste godine. Zajedno su dobili sina Eju 2001. godine, a sve je krenulo nizbrdo 2007. godine. Šanaja je saznala da je suprug vara, i to s njenom najboljom prijateljicom Meri En Tiebaud iliti Frederikovom bivšom suprugom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTKRIVA kome je posvećena njena NAJEMOTIVNIJA PESMA i šta joj je važnije, ljubav ili karijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track