ZVEZDA IGRE PRESTOLA O ZLOSTAVLJANJU: Najopakiji FRAJER HOLIVUDA tokom EKSPLICITNIH SCENA plakao više od popularne glumice!
Foto: Profimedia

Zvezda Igre prestola o ZLOSTAVLJANJU!

ZVEZDA IGRE PRESTOLA O ZLOSTAVLJANJU: Najopakiji FRAJER HOLIVUDA tokom EKSPLICITNIH SCENA plakao više od popularne glumice!

Pop kultura -

Emilija Klark se proslavila u periodu od 2011. do 2019. godine kada je snimala planetarno popularnu seriju "Igra prestola" u kojoj je oživela lik Deneris Targerijan.

Sa svoje 23 godine snimila je 62 epizode u kojima su joj društvo pravile velike glumačke zvezde, a same scene za nju su bile izazov jer je bila primorana da otkrije najveću intimu. O ekplicitnim scenama, Emlija je ranije govorila i tom prilikom je otkrila kako je izgledalo to snimanje.

Emilija Klark, Igra prestola
foto: Printscreen/Instagram

- Nikad prije nisam bila na filmskom setu kao što je ovaj, a onda sam se našla na snimanju potpuno gola, okružena svim tim ljudima, i nisam znala što je trebalo da radim što se očekuje od mene. Nisam znala što oni žele, a ni što ja želim - rekla je Emilija Klark i pritom priznala da na početku nije znala da će na snimanju biti golotinje, ali kada je već prihvatila ulogu bilo je kasno.

Ova mlada glumica takođe se osvrnula i na jednog od najpoželjnijih frajera Holivuda, Džejsona Momou sa kojim se našla u eksplicitnim scenama. Jedna od njih je bila i ona u kojoj Kal Drogo, čiji lik tumači upravo Momoa, siluje Deneris Targarijen. Klarkova je istakla da je glumac bio izuzetno nežan prema njoj i da joj je pristupio sa profesionalne strane, te je kod njega videla i neku dozu zaštite koja joj je pomogla na snimanju.

Džejson Momoa, Kal Drogo, Igra prestola, film Pod pretnjom, glumac
foto: Promo

- Plakao je više od mene. Tek sada shvatam koliko sam imala sreće s tim, jer to se moglo odviti na mnogo, mnogo, mnogo različitih načina. Džejsonje bio vrlo ljubazan i pažljiv i brinuo se o menij kao ljudskom biću - rekla je ona za kraj.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track