NEMA VIŠE USKOG I PROVIDNOG: Georgina će morati da sledi ova 3 STROGA PRAVILA u Saudijskoj Arabiji! Vrela izdanja ostaće PROŠLOST!
Foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

nema više uskog i providnog

NEMA VIŠE USKOG I PROVIDNOG: Georgina će morati da sledi ova 3 STROGA PRAVILA u Saudijskoj Arabiji! Vrela izdanja ostaće PROŠLOST!

Pop kultura -

Proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo potpisao je ugovor sa fudbalskim klubom Al Nasr iz Saudijske Arabije, što nije samo velika promena za njega već i za njegove najbliže.

Cela njegova porodica moraće da se navikava na potpuno drugačiji način života, a to se posebno odnosi na njegovu izabranicu Georginu Rodrigez, koja će morati da poštuje stroga pravila.

Georgina Rodrigez
foto: Instagram

Više neće smeti da nosi usku i provokativnu odeću

Georgina će u javnosti morati da nosi abaju, dugu tuniku tamne boje, a pripijenu i providnu odeću moraće da ostavi iza sebe. Jedan od glavnih razloga je što kodeks odevanja tamo nalaže "skromnost i pristojnost".

Hrana i piće više neće biti isti

Kako su u muslimanskom svetu svinjski proizvodi i alkohol zabranjeni, tako ni Georgina više neće smeti to da konzumira, a poseban problem bi ženi ovog fudbalera mogao da bude Ramazan, tokom kog ne sme da jede, pije ili puši u javnosti.

Georgina Rodrigez
foto: Printskrin

Pojedine turističke atrakcije su joj zabranjene

Pošto Georgina nije muslimanka određene turističke atrakcije neće joj biti dostupne. To se posebno odnosi na svete gradove, Meku i Medinu, ali i na sva druga slična mesta.

(Kurir.rs/24sedam.rs)

Bonus video:

00:16

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track