PREPOZNAJTE LI DEČAKA SA SLIKE? Najpoželjniji NEŽENJA na domaćoj sceni slavi 35. rođendan OVDE i daje preko 700 EVRA za noć!
Foto: Instagram Printscreen

srećan rođendan!

PREPOZNAJTE LI DEČAKA SA SLIKE? Najpoželjniji NEŽENJA na domaćoj sceni slavi 35. rođendan OVDE i daje preko 700 EVRA za noć!

Pop kultura -

Popularni glumac Miloš Biković, čija karijera je i internacionalna, danas važi za jednog od najpoželjnijih neženja na ovim prostorima.

Miloš Biković
foto: Instagram Printscreen

Biković danas proslavlja svoj 35. rođendan, a glumac, koji je izvesnog vremena na društvenoj mreži instagram podelio svoje slike iz detinjstva, otkrio je da nije preterani fan rođendana.

- Godinu ne počinjem obećanjima tipa „ovo moram‟, mislim da je to besmisleno. Čovek treba da radi na sebi svakog dana pomalo, ne može isključivo 1. januara da donosi odluke o velikim promenama, koje se dešavaju kao posledica obavljanja malih koraka.

Miloš Biković
foto: Nebojša Babić

- Ni rođendanu ne pridajem veliku važnost. Ako imam priliku, okupim drage osobe, ali ove godine sam to preskočio zbog korone - rekao je Biković svojevremeno za "Hello".

Miloš Biković
foto: Printscreen

Biković je ovih dana na odmoru sa svojom izabranicom Ivanom Malić, a njih dvoje uživaju u planini i snegu na Alpima u južnom delu Francuske. Oni su izabrali da ovaj specijalan dan proslave u jednom rezortu gde je najjeftinija cena za noć preko 700 evra.

Podelio je i jednu sliku sa Ivanom gde se vidi kako par uživa u luksuzu i da su danas srećni kao i kada su se tek upoznali, a u opisu fotografije je napisao samo.

- Jedva sam čekao da mogu da budem dete.

Ni Ivana nije propustila priliku da javno poželi svom partneru srećan rođendan, te je okačila sliku u čijem je opisu pisalo:

- Srećan rođendan ljubavi.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:09

Miloš Biković gleda Slagalicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track