SPAVALA NA TAVANU I BORAVILA U SKROMNOJ KUĆI: Ovde je Kejt Midlton živela pre nego što se udala za BUDUĆEG KRALJA! Isplivale fotke
Foto: Profimedia

SADA JE BUDUĆA KRALJICA

SPAVALA NA TAVANU I BORAVILA U SKROMNOJ KUĆI: Ovde je Kejt Midlton živela pre nego što se udala za BUDUĆEG KRALJA! Isplivale fotke

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, prošle godine se s porodicom preselila u novu porodičnu kuću, Adelaide Kotidž, s četiri spavaće sobe, u koju su stigli iz raskošne Kensingtonske palate.

Međutim, obe nekretnine se veoma razlikuju od Katiena, skromnog doma iz detinjstva u kom je živela do svoje 13. godine. Reč je o kući Vest Vju u Bredfild Sauthendu, koju su njeni roditelji, Majk i Kerol Midlton, kupili 1979. godine za 34.700 funti, prenosi Daily Mail.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

40-godišnja Kejt tako je veći deo detinjstva provela u Baklberiju u Berkširu s roditeljima i dvojicom mlađe braće, danas 39-godišnjom sestrom Pipom i 35-godišnjim bratom Džejmsom. Midltonovi su prodali kuću 1995. godine za 158.000 funti preko lokalnog agenta za nekretnine Dadlija Singltona.

On je sam rekao da kuća ukazuje na to da je buduća kraljica nekad vodila skroman život. Kad je nekretnina ponovo stavljena na prodaju u leto 2011. godine, Singlton je obišao kuću za CNN, prisećajući se vremena provedenog s Midltonovima, za koje kaže da ih je vrlo dobro poznavao.

Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Oni nisu bili pretenciozni ljudi, živeli su ovde dugo nakon što su postali vrlo uspešni u svom poslu", rekao je.

Raspored prostorija u kući bio je praktičan jer se dnevni boravak nalazio neposredno uz kuhinju, a fotografije iz 2011. godine pokazuju prostoriju s crno-belim podnim pločicama, jednostavne bele ormariće i crnu radnu površinu.

Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Izvan kuhinje i trpezarije nalazi se prijatna dnevna soba, za koju je Singlton rekao da je bila omiljeno Majkovo i Kerolino utočište i mesto za odmor.

"Imali su peć na drva u trpezariji, kamin i veliki sto na kom su mladi crtali i slično", rekao je agent za Daily Mail.

Kejtina prva spavaća soba bila je u malenom tavanskom prostoru u kom su odrasle osobe morale da se sagnu. Međutim, kasnije ju je zamenila prostranijom sobom u koju je mogla da smesti veći krevet i radni sto. Jedna od dveju spavaćih soba na prvom spratu tada je bila njena, a manja je pripadala Kerol i Majku.

Kejt Midlton
foto: Jenny Goodall / dmg media / Profimedia

Kraljevski stručnjaci ranije su ispričali kako su princ Vilijam i princeza Kejt usvojili Midltonov roditeljski model jer žele da ih deca doživljavaju kao najbolje prijatelje. Govoreći za magazin Ok!, kraljevski stručnjak Dankan Larkomb rekao je da je očito da su Kejtini roditelji inspirisali princezu u načinu na koji odgajaju svoju decu.

"Vilijam je odgoj svoje dece temeljio na modelu Midlton - troje dece, imućni, ali marljivi roditelji i puno ljubavi u kući. Kad je Kejt bila u ranim dvadesetim, na spisak svojih najboljih prijatelja ubrojila je majku i oca, a to je ono čemu Vilijam i Kejt teže sa svojom decom", izjavio je Dankan.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gostujući u podkastu "Happy Mum, Happy Baby" Đovan Flečerer 2020. godine, Kejt je otvoreno progovorila o svom srećnom detinjstvu i pohvalila ogromnu posvećenost svojih roditelja njoj, sestri i bratu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track