KO NE BI OGLADNEO?! U MAJKAMA I SNAJKAMA ISPEKLI VRHUNSKI BUREK Raša skrenuo pažnju na posebno važan detalj za SAVRŠENO TESTO!
Foto: Kurir

majke i snajke

KO NE BI OGLADNEO?! U MAJKAMA I SNAJKAMA ISPEKLI VRHUNSKI BUREK Raša skrenuo pažnju na posebno važan detalj za SAVRŠENO TESTO!

Pop kultura -

Svoje kulinarsko umeće večeras je u emisiji Majke i snajke demonstrirala porodica Petković.

Ljiljana je iz Beograda. U penziji je i uživa u njoj. Obožava da kuva, i svaki trenutak koristi da smisli neki novi recept i nešto novo spremi. Voli da sprema tradicionalna jela, a uživa i u pripremanju poslastica. Omiljeno jelo joj je sarma.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Tanja je iz Beograda. Po zinamanju je kuvarica. Obožava kuhinju, obožava da sprema hranu i svoj posao. Lično njoj, omiljeno jelo joj je pasta karbonara. Hobi joj je skupljanje magneta. U slobodno vreme voli da čita knjige, kao i da ide u teretanu i generalno bavi sportom.

Filip je preduzetnik. Sportski je tip. Voli da se bavi sportom, voli da provodi vreme gledajući utakmice sa prijateljima. Sve voli da jede, a najviše meso.

A jelo koje su Tanja i Ljiljana spremale spada u omiljeni doručak na ovim prostorima. U pitanju je Burek, ali ne samo to...Pošto se burek peče dvadesetak minutu, kako ne bi imale praznog hoda takmičarke su dobile još jedan zadatak da za to vreme naprave ananas sa belom čokoladom, s tim da je Raša obećao svoju nesebičnu pomoć.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka i snajka su zbog zaboravljenih namirnica izgubile 10 minuta vremena.

Kada je majka izvadila burek iz rerene Raša je prišao i rekao: "Ovo je u spremanju bureka obavezno", a onda je naglo prevrnuo tepsiju na drvenu dasku.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Zatim je uklonio tepsiju, a na vidiku se ukazao sočan burek od kojeg bi svako momentalno ogladneo, a tek kad su ga isekli...

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Žiri majki je ocenio Ljiljanu najvišom ocenom 10, a snajka je dobila vrlodobar 9.

Filip se sa uživanjem sladio burekom, ali nažalost nije pogodio da je po njemu ukusnije jelo spremala njegova žena. Ostao je bez nagrade, ali je zato imao prilike da se nauživa u bureku.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track