HLADAN TUŠ ZA KRALJA ČARLSA: Pozvao Adel i Eda Širana da mu pevaju NA KRUNISANJU, oni ga ODUVALI! Evo šta su odgovorili!
Foto: AP/Joel C Ryan, AP/Victoria Jones, EPA/Vickie Flores

IMAJU PREČA POSLA

HLADAN TUŠ ZA KRALJA ČARLSA: Pozvao Adel i Eda Širana da mu pevaju NA KRUNISANJU, oni ga ODUVALI! Evo šta su odgovorili!

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls III će na velikoj će ceremoniji postati monarh početkom maja, a prigodu će obogatiti koncert koji će se održati dan kasnije u dvorcu Vindsor.

Na programu će se naći mnogi ključni britanski muzičari, ali ne i Adele i Ed Širan. Naime, njima su uručene pozivnice da pevaju na tom koncertu u čast novog kralja, ali oni poziv nisu prihvatili, piše Daily Mail.

kralj Čarls
foto: Eddie Mulholland/The Telegraph / PA Images / Profimedia

Izvinili su se da su zauzeti, te da tog dana nisu u mogućnosti da nastupe na toj velikoj ceremoniji, koju će Britanija pamtiti.

- Tim koji se brine o muzici poslao je i njima pozivnicu, ali oni su rekli da su nedostupni, što je bilo veliko razočaranje. Oni su bitni članovi šoubiz industrije i suštinski su Britanci, ali takođe poznati širom sveta. Šteta što ne mogu da nastupe - rekao je izvor za pomenuti medij.

Ed Širan
foto: Profimedia

Taj dan im ipak nije za sada rezervisan - Ed Širan ima koncert dan pre tog koncerta, dok Adel nema ništa, što bi bilo javno.

Iako Ed Širan ima u Teksasu koncert 6. maja, mogao bi privatnim avionom da stigne u London, kažu njegovi fanovi.

Adel ima koncerte u Las Vegasu, ali oni traju do 25. marta.

Adel
foto: Profimedia

Nepoznanica je i Hari Stajls, za kojeg se ne zna da li je dobio poziv, ali britanski tabloidi navode da bi i njega Čarls voleo da vidi i čuje na tom koncertu.

U međuvremenu su pristali da pevaju Lajonel Riči i Spajs Grls. U koncertu će moći da učestvuju i građani, u prodaju će biti pušteno nekoliko hiljada ulaznica.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track