SPAVAO SA KIM JE STIGAO, OD KONOBARICA DO DADILJA: Svaku je varao, onda je došla ona i smirila ga, a sad je tajno dobio 7. dete
Foto: Village Roadshow Pictures / Warn / AFP / Profimedia

zauzdala ga

SPAVAO SA KIM JE STIGAO, OD KONOBARICA DO DADILJA: Svaku je varao, onda je došla ona i smirila ga, a sad je tajno dobio 7. dete

Pop kultura -

Holivudsko-britanski glumac Džad Lou je u tajnosti dobio sedmo dete, pišu strani mediji. Da je u porodicu stigla prinova, postalo je jasno kada je The Sun objavio fotografije njega i njegove supruge Filipe Koan kako guraju dete u kolicima na aerodromu Hitrou u Londonu.

Žena kraj njih gurala je njihovo prvo zajedničko dete rođeno u septembru 2020. godine.

Džad Lou
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Džad Lou je prvo dete dobio u braku sa Sejdi Frost, 1997. godine, a za vreme njihovog braka zajedno su dobili troje dece. Najstariji sin Raferti ima 27 godina, Ajris ima 22, a Rudi 20 godina. Sejdi i Džad razveli su se 2003. godine.

Džad Lou
foto: GOTCHAIMAGES.COM / Gotcha Images / Profimedia

S glumicom Sijenom Miler verio se 2004. godine, a ona je bila razlog njegovg razvoda od prve supruge. Miler i Lou su se upoznali na snimanju filma "Alfie" 2003. godine, a samo par meseci nakon upoznavanja su se i verili. Ipak, ljubav nije potrajala jer Lou očito nije bio spreman da se obveže se samo jednoj ženi.

Prevario je Sijenu, a u julu 2005. glumac je izdao javno saopštenje u kom se izvinio svojoj verenici jer je varao sa dadiljom svoje dece. Očekivano, lepa Sijena nije mu to oprostila pa su raskinuli 2006. godine, nakon par meseci pokušavanja da prošlost ostave iza sebe.

Džad Lou
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Taj ljubavni brodolom nije sprečio glumca da potraži utehu u naručjima drugih lepotica pa je tako 2008. godine dobio četvrto dete.

Njegova kratka veza s manekenkom Samantom Brke rezultirala je rođenjem Džadove druge ćerke, a 2015. je godine dočekao i svoju treću ćerku.

Zatim je u kratkoj romansi 2015. godine s Ketrin Harding dočekao svoje peto dete i time postao otac tri devojčice i dva dečaka.

Ipak, ni jedna od dama koje su mu rodile decu ga nisu uspele da ga odvedu pred oltar po drugi put.

Uspelo je to tek nedavno Filipi Koan u maju 2019. godine.

Džad Lou
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

14 godina mlađa supruga 2020. mu je rodila rodila šesto dete, a sada je na svet stiglo i sedmo.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track