EVROPA POTPUNO OPČINJENA FRANCUSKOM PREDSTAVNICOM NA EVROVIZIJI: Ona je najveći FAVORIT i mnogi joj VEĆ predviđaju POBEDU!
Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

IZDVOJILA SE

EVROPA POTPUNO OPČINJENA FRANCUSKOM PREDSTAVNICOM NA EVROVIZIJI: Ona je najveći FAVORIT i mnogi joj VEĆ predviđaju POBEDU!

Pop kultura -

Predstavnica Francuske na Evroviziji, pevačica La Zara s pjsmom "Evidemment", jedan je od ovogodišnjih favorita za pobedu.

Francusku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati 25-godišnja La Zara s pesmom "Evidemment", što u prevodu znači "Očito".

A otkako je odnela pobedu na francuskoj izboru za evrovizijsku pesmu, La Zara se munjevitom brzinom penje na kladionicama i trenutno je na 11. mestu.

Reakcije na francusku predstavnicu preplavile su i društvene mreže, a mnogi joj već predviđaju pobedu na Eurosongu.

"Pobednica", "Ovo je dosad najbolja pesma na ovogodišnjem Eurosongu", "Napokon jedna lepa pesma", "Ovo mi je favorit", "12 bodova", samo su neki od komentara oduševljenih fanova Evrovizije.

La Zara svoju pesmu opisuje kao univerzalnu ljubavnu himnu, koju svi mogu da pevaju, a o njoj govori o bivšem dečku s kojim je bila u toksičnoj vezi i o tome kako ju je raskid učinio jačom i boljom osobom.

"Ona više nikada neće biti ista, devojka od pre", jedan je od stihova pesme.

Pravog imena Fatima Zahra Hafdi, La Zara je kanadsko-marokanska pevačica, a proslavila se 2016, kada je s francuskim reperom Nirom izbacila singl "Printemps Blanc". Prošle godine je postigla i ogroman uspeh s pesmom "Tu t'en iras", koja na Jutjubu broji više od 19 miliona pregleda.

Francuska je dosad pet puta pobedila na Eurosongu, a poslednji put 1977. godine.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:04

Pesma grupe Let 3 kritikuje rat u Rusiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track