VRUĆE U MAJKAMA I SNAJKAMA! Raša nazvao takmičarku mačkom u čizmama, a ona ga učila da pleše; Jednu stvar nikako da uvežba
Foto: Kurir televizija

MAJKE I SNAJKE

VRUĆE U MAJKAMA I SNAJKAMA! Raša nazvao takmičarku mačkom u čizmama, a ona ga učila da pleše; Jednu stvar nikako da uvežba

Pop kultura -

Kulinarski megdan večeras su u emisiji Majke i snajke podelile majka Svetlana i snajka Suzana iz porodice Petrović iz Beograda.

Majka Svetlana živi sama. Sada je penzionerka, ali je radila kao stjuardesa. U slobodno vreme voli da čita, da šeta, da kuva, kao i druge stvari koje je opuštaju i čine srećnom. Za sebe kaže da nije naročito vešta u kuhinji, ali da voli da sprema. Što se tiče hrane, nije izbirljiva. Skoro sve voli da jede.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Snajka Suzana je trinaest godina radila kao novinar u brojnim radijskim emisijama, štampanim medijima i portalima. Želja joj je da se oproba i na televiziji. Hobi su joj plesovi, takmičarski latin i standard. Piše poeziju i uskoro planira da izda knjigu. Kaže da u kuvanju nije naročito vešta i da rado prepušta svojim ukućanima da kuvaju. Omiljena jela su joj špagete bolonjeze i sarma.

Muž Vladimir se profesionalno bavi sportom. Sa Suzanom se upoznao kada je došla da ga intrvjuiše nakon utakmice. U slobodno vreme voli da gleda filmove. U kuhinju ne zalazi. Omiljeno jelo mu je biftek.

A Petrovićke su spremale jelo od čijeg naziva već kreću zazubice: Hrskava krilca sa tri sosa i pomfrit!

Zbog pet zaboravljenih namirnica u nabavci takmičarkama je oduzeto deset minuta vremena za spremanje jela.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Snajka se pojavila u crnim dubokim čizmama što je raša primetio i konstaovao da ga podseća na mačka u čizmama. Kako se ona bavi plesom, pokušala je da nauču Rašu nekim koracima, ali on, mada se trudio, nije lako uspevao da podigne ruke, a spusti ramena.

Snajka je večeras briljirala i dobila od žirije sve same desetke, dok je majka prošla sa vrlodobrim uspehom i dobila prosečnu ocenu 9.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Vladimir se sladio hrskavim krilcima, kvalifikovao se za kviz u kome je osvojio nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track