POSKUPELE I ULAZNICE ZA EVROVIZIJU: Uskoro kreće prodaja karata, a evo KOLIKO KOŠTAJU! Nije za svačiji džep
Foto: Profimedia

OD 7. MARTA

POSKUPELE I ULAZNICE ZA EVROVIZIJU: Uskoro kreće prodaja karata, a evo KOLIKO KOŠTAJU! Nije za svačiji džep

Pop kultura -

Ulaznice za ovogodišnju Evroviziju u Liverpulu biće puštene u prodaju 7. marta u 13 sati na sajtu Ticketmaster, a na stranici "Eurovisionworld" objavljene su cene ulaznica.

Karte za dve polufinalne večeri i finale prodaju se odvojeno. Cena za polufinalne nastupe kreće se od 30 do 290 funti (34 do 327 evra), dok za finale ulaznice koštaju između 80 i 380 funti (90 i 428 evra), s tim da se cene od 30 funti za polufinale i 80 funti za finale odnose na generalne probe tih večeri. Najjeftinija ulaznica za polufinalnu emisiju koja se prenosi uživo je 90 funti, a za finalnu 160. Cene su se u odnosu na prošlu godinu povisile.

Biće dostupno nekoliko vrsta ulaznica, od čega zavisi i cena: stajaća mesta, sedeća, pristupačna sedišta i tzv. ugostiteljski paketi. Za sve tri emisije moguće je kupiti najviše četiri ulaznice u jednoj narudžbini.

Podsetimo, dva polufinala održavaju se 9. i 11. maja, dok je veliko finale zakazano za 13. maj.

Kroz polufinalne večeri gledaoce pred malim ekranima i publiku vodiće glumica Hana Vedingam, muzičarka Aleša Dikson i ukrajinska pevačica Julija Sanina. U finalnoj večeri pridružiće im se i poznati voditelj Grejem Norton. Uz njih, takmičare će najavljivati i Sem Kvek, Mel Džiedrojc, Rilan, Skot Mils i Timur Mirošničenko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:54

Filip Žmaher takmicar na Beoviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track