BIVŠI SE JOŠ NIJE NI "OHLADIO", A ONA VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA? Madona ljubi 35 godina MLAĐEG BOKSERA, već imaju VRUĆU FOTKU
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

NEVEROVATNO

BIVŠI SE JOŠ NIJE NI "OHLADIO", A ONA VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA? Madona ljubi 35 godina MLAĐEG BOKSERA, već imaju VRUĆU FOTKU

Pop kultura -

Razni izvori tvrde da Madona ima novog ljubavnika, odnosno 29-godišnjeg bokserskog trenera Džoša Popera, piše "NY Post".

Madona
foto: Profimedia

Poper trenira jedno od Madonine dece u teretani Flatiron District Bredwinners, a takođe je jedan od takmičara u novoj sezoni rijaliti TV programa „Summer House“.

64-godišnja pevačica je prošle nedelje raskinula sa klizačem i manekenom Endruom Darnel, a upravo u tom periodu Poper je na svom Instagram profilu objavio seriju fotografija sebe i Madone u svojoj teretani. U jednom od video snimaka, kraljica popa nosi dugačak crni kaput i drži ruku oko Poperove ruke.

Madona je podelila istu fotografiju na kojoj grli Poperovu ruku na svojoj Instagram priči, napisavši:

- U kulturi u kojoj dominiraju muškarci, uvek postoje izuzeci.

Madona
foto: Printscreen

Ona je priložila još jednu fotografiju na kojoj drži vreću za boksanje i napisala:

- Teško je ignorisati stvarnost... Većina žena biva uništena.

Na sajtu Bredwinners, teretana opisuje Popera kao „doživotnog sportistu i stalnog trenera“. Dodaju da „njemz sport nije nepoznanica, ali ima nešto u boksu što prevazilazi njegovu ljubav prema pokretu”. Doduše, njih dvoje nisu javno objavili svoju romansu i još je nisu ni potvrdili ni demantovali.

Dok je izvor rekao da pop zvezda "nije slomljena srca" zbog njenog nedavnog razlaza sa Darnelom, oni su priznali da je do razlaza došlo u "lošem trenutku" jer je "imala malo krize samopouzdanja".

Entoni Čakone, Madona
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia

Madona je nedavno dospela na naslovne strane zbog svog pojavljivanja na dodeli Gremi nagrada, gde se pojavila u "neprepoznatljivoj odeći", prema mnogim onlajn komentatorima. Tokom svog govora na pomenutoj ceremoniji dodele nagrada, najavila je nastup Sema Smita sa Kim Petras.

Nekoliko nedelja kasnije, nakon što je javno osudila svoje kritičare na društvenim mrežama, Madona je tvitovala da je njen otok od nove operacije nestao i rekla da je izgledala "slatko" dok je snimila svoje lice izbliza.

U međuvremenu, Madona oplakuje svog brata Entonija Čikonea, koji je umro prošlog petka. Izvor je rekao za "Page Siks" da je pevačica platila sve troškove rehabilitacije svog brata u centru za rehabilitaciju u Mičigenu u trenutku njegove smrti.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track