"RAŠA MI NE TREBA, ZNAM DA KUVAM" Snajka odbila Rašinu stručnu pomoć, a Seka joj predložila saradnju NA MENIJU SRPSKI SPECIJALITET
Foto: Promo

MAJKE I SNAJKE

"RAŠA MI NE TREBA, ZNAM DA KUVAM" Snajka odbila Rašinu stručnu pomoć, a Seka joj predložila saradnju NA MENIJU SRPSKI SPECIJALITET

Pop kultura -

Majka Ljubinka i snajka Marija iz porodice Jovičić odmeravale su večeras kulinarske veštine u emisiji Majke i snajke.

Majka Ljubinka trenutno je penzionerka, ali je do pre par godina radila kao fizioterapeut. Najviše voli da sprema sarmice u jagnjećoj maramici i i to joj je omiljeno jelo. Obožava da kuva.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Marija rođena je u Požarevcu ali živi u Beogradu. Po zanimanju je medicinska sestra. Najviše voli da provodi slobodno vreme sa svojom decom. Hobi joj je igranje folklora. Voli da kuva i iskusna je domaćica jer svakodnevno sprema za svoju decu. Omiljeno jelo joj je sarma i domaća supa. Muža jeupoznala na radnom mestu jer su oboje medicinski radnici.

Muž Dušan radi kao anesteziolog u jednoj bolnici. Za majku i ženu kaže da su izvrsne kuvarice i da se nezna koja bolje sprema. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi, sa porodicom.

Takmičarke su spremale srpski stek i pire krompir, a zbog jedne zabravljene namirnice u navavci vreme za kuvanje im je skraćeno za svega 2 minuta.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Dok je spremala srpski specijalitet snajka je samouvereno izjavila da joj Rašina pomoć nije potrebna jer kako kaže zna da kuva. Seka joj je predložila saradnju, rekavši da može da zamisli kao na istom radnom mestu ona peva, a snajka kuva.

A da bi mogla profesionalno da se bavi kuvanjem potvrdile su ocene žirija snajki koji ju je ocenio prosečnom ocenom 10, a i majka je dobila najvišu ocenu.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Dušan se pokazao kao odličan degustator, a odlično se snašao i u kvizu zbog čega je odneo dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track