SKANDALOZNO PRIZNANJE! Princ Hari se DROGIRAO u kući glumice iz PRIJATELJA, ona priznala: Istina je bio je kod mene 2 ili 3 dana!
Foto: Youtube Printscreen

NEVEROVATNO

SKANDALOZNO PRIZNANJE! Princ Hari se DROGIRAO u kući glumice iz PRIJATELJA, ona priznala: Istina je bio je kod mene 2 ili 3 dana!

Pop kultura -

U januaru je princ Hari (38) objavio memoare pod nazovom "Spare" ('Rezerva') u kojima je otkrio mnoge detalje iz privatnog života. Napisao je i kako je u kući glumice Kortni Koks (58) konzumirao drogu.

Bilo je to 2016. godine kada je pronašao kutiju čokolade s "ludim pečurkama" u njenoj kući u Los Anđelesu. U Koksinu kuću uputio se s prijateljem gde je glumica priredila zabavu, a u frižideru su pronašli pečurke s halucinogenim svojstvima, piše Hari.

princ Hari
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada je i glumica iz hit serije "Prijatelji" komentarisala susret sa Harijem.

- Ostao je nekoliko dana. Verovatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba. Ne kažem da je bilo pečuraka! Definitivno ih nisam delila - izjavila je Kortni u nedavnom intervjuu za Variety.

U knjizi je Hari priznao da je počeo konzumirati kokain sa samo 17 godina te da se WC šolja nakon uzimanja droge pretvorila u glavu koja je vrištala na njega.

Kortni Koks
foto: Profimedia

- Nije bilo zabavno i nije me činilo osobito srećnim, kao što se drugima činilo. Ali osećao sam se drugačije, a to je bio moj glavni cilj. Osećati. Biti drugačiji - napisao je Hari.

(Kurir.rs/Novosti/24sata.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track