DOŠLA NA CRVENI TEPIH BEZ OBRVA U HALJINI BEZ DONJEG VEŠA: Ceo život je u SESTIRNOJ SENCI, sad je odlučila da JAVNO PROVOCIRA
Foto: Jonathan Rebboah / imago stock&people / Profimedia

UPADLJIVO

DOŠLA NA CRVENI TEPIH BEZ OBRVA U HALJINI BEZ DONJEG VEŠA: Ceo život je u SESTIRNOJ SENCI, sad je odlučila da JAVNO PROVOCIRA

Pop kultura -

Mlađa sestra Majli Sajrus, Noa Sajrus, pojavila se na Nedelji mode u Parizu i mediji ne prestaju da bruje o njoj.

Proteklih nekoliko nedelja mnogo se pisalo o bivšem odnosu pevačice Majli Sajrus i glumca Lijama Hemsvorta. Ona je objavivši pesmu "Flowers" javno prozvala bivšeg supruga i otkrila do sada nepoznate detalje koji su, na kraju, bili razlog razlaza.

Majli je pesmu objavila 13. januara, upravo na njegov 33. rođendan, a time je obeležila celu njihovu ljubavnu priču koja je započela još davne 2009. godine, kada su se upoznali na setu "The Last Song".

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort
foto: profimedia

A dok je Majli davno postala poznata po kontroverzama i jeziku bez dlake, i kada je ljubavni život i kada je karijera u pitanju, u njenoj senci sve ovo vreme odrastala mlađa sestra, 23-godišnja Noa.

Noa Sajrus
foto: Lucia Sabatelli/Action Pres / Shutterstock Editorial / Profimedia

I sama je krenula muzičkim vodama, iako mnogo manje uspešno od starije sestre, ali joj je veoma blizu kada je životni stil u pitanju. Naime, crnokosa Noa često voli da se hvali kako puši marihuanu, a tu je bio i vrlo javni raskid s muzičarem Lil Ksanom, s kojim se nedeljama "častila" po društvenim mrežama, što su prenosili svi svetski mediji. Par se međusobno optuživao za varanje, a onda je Noa odlučila da proda svoje suze u bočici za 12 hiljada dolara. Uz to, kao ni sestri, ni javna golotinja joj nije stran pojam.

Noa Sajrus
foto: Lucia Sabatelli/Action Pres / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada se mlađa sestra Sajrus pojavila na Nedelji mode u Parizu, tačnije na reviji Stele Mekartni. Za ovu prigodu je odabrala autfit koji svakako nije ostao nezapažen - osim što je pripijena, smeđa haljina i više nego istakla svaki deo njenog tela, jasno je dala do znanja da ispod nje ne nosi donji veš.

Osim modnog izraza, Noa i dalje "fura" popularni stil nevidljivih obrvi koji nije najbolje prihvaćen u javnosti zbog očitih i logičnih razloga. Ipak, nju komentari ne zanimaju, te svoj prepoznatljivi stil verno nosi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:41

Šangajska nedelja mode proleće/leto 2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track