DAROVI VREDNI 126.000 $: Otkriven sadržaj čuvene POKLON VREĆICE na dodeli Oskara, a neki će se OVJADITI i za RENOVIRANJE KUĆE!
Foto: Profimedia

ŠIROKO

DAROVI VREDNI 126.000 $: Otkriven sadržaj čuvene POKLON VREĆICE na dodeli Oskara, a neki će se OVJADITI i za RENOVIRANJE KUĆE!

Pop kultura -

U poklon vrećici na dodeli Oskara nalaziće se 60 poklona, a kompanije plaćaju po četiri hiljade dolara da bi njihov proizvod bio među njima

Bliži se dodela Oskara 2023, a mediji sve više otkrivaju detalje te prestižne svečanosti. Ako nominovani ne odu kući sa zlatnom statuom, dobiće vrlo izdašnu poklon vrećicu vrednu 126.000 dolara kao utehu, navodi Guardian, a prenosi Independent.

Prošle godine kompanija Distinctive Assets nominovanima je darovala, pored ostalog, i celu parcelu zemlje u Škotskoj, a ove godine zvezde će dobiti zemljište u Australiji. Međutim, veličina parcele i tačna lokacija još uvek nisu poznati.

Poklon vrećica pod nazivom "Everybody Wins" (Svako je pobednik) takođe uključuje tri noćenja za osam osoba u obnovljenom italijanskom svetioniku, vredna 9.000 dolara i boravak na kanadskom imanju pod nazivom The Lifestyle vredan 40.000 dolara.

Nominovani poput Kejt Blančet, Mišel jeo, Ostina Batlera, Brendana Glisona itd. takođe će otići s ceremonije dodele nagrada u nedelju 12. marta s 25.000 dolara vrednom naknadom za renoviranje kuće, zahvaljujući firmi Maison Construction.

Zvezde će uživati u tradicionalnim engleskim jelima

Kozmetički zahvati takođe su popularan deo raskošnih poklon vrećica. Nominovani mogu da se počaste tretmanima u vrednosti od 41.000 dolara kao što su Art Lipo oblikovanje ruku dr Tomasa Sjua, restauracijom kose dr Alana Baumana i liftingom lica dr Konstantina Vasjukeviča, plastičnog hirurga zvezda.

Nominovani će također dobiti veknu japanskog mlečnog hleba Ginze Nišikave, vrednu 18 dolara i paket Klif Tinsa, energetske pločice od 100 kalorija, vredne 13,56 dolara. U poklon vrećici nalaziće se 60 poklona, a kompanije plaćaju po četiri hiljade dolara da bi njihov proizvod bio među njima.

Jelovnik zvaničnog afterpartija osmislio je britanski kuvar Eliot Grover, kog je angažovao dugogodišnji glavni kuvar Oskara, Volfgang Pak. Zvezde će uživati u tradicionalnim engleskim jelima, poput ribe i krompirića, pilećih pita, tortica itd. Ove godine jelovnik će biti nešto kaloričniji i masniji nego prethodnih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:32

MATERIJALISTIČKI PRISTUP DANU ŽENA: Što skuplji poklon to bolja ocena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track