SEKA ALESKIĆ OTRKILA VELIKI STRAH IZ DETINJSTVA! Težak zadatak za takmičarke: Morale da odrede strane sveta žmureći?!
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

SEKA ALESKIĆ OTRKILA VELIKI STRAH IZ DETINJSTVA! Težak zadatak za takmičarke: Morale da odrede strane sveta žmureći?!

Pop kultura -

Majka Slavica i snajka Danka iz porodice Dimitrijević učestvovale u večerašnjem kulinarskom okrušaju u emisiji Majke i snajke.

Majka Slavica dolazi iz Beograda. Profesor je matematike u penziji. Predavala je u Osnovnoj školi. U slobodno vreme voli da slika i da peva. Bavi se lajf koučingom i reiki master je. Što je starija sve više uživa u kuhinji i voli sve da sprema. Omiljeno jelo su joj sarmice sa kiselim kupusom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Danka dolazi iz Mladenovca. Studira dizajn tekstila i odeće. Pravi svoje revije i bavi se modom. U slobodno vreme voli da slika na platnu i da piše prozu. Voli da sprema slatkiše. Najviše voli da jede sataraš i starinske oblande.

Sin Nikola dolazi iz Beograda. Po zanimanju je konobar. U slobodno vreme ide u teretanu. Često sa drugovima igra fudbal. Ne voli da kuva. Omiljeno jelo mu je testenina na sve načine.

Zadatak je bio Natur šnicla sa pire krompirom. U nabavci su zaboravile samo jednu namirnicu zbog čega su imale samo dva minuta manje za spremanje ovog ukusnog jela.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Seka je priznala majci koja je profesor matematike, da se u osnovnoj školi plašila njenih koleginica i da je bežala od ispitivanja.

- Lele, od takvh sam bežala ceo život! Bežimo Rašo pitaće nas kolko je šest puta šest.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka je ocenjena devetkom, a žiri majki je bio strožiji pa je majka prošla daleko lošije sa prosečnom ocenom pet.

Nikola je uživao u degustaciji, ali nažalost u kvizu je grešio pa je ostao bez dnevne nagrade od 10.000 dinara.

Majke  i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track