OBUKLA SAMO "PERCE"! Popularna glumica se na Oskaru pojavila PRAKTIČNO GOLA: Top delimično pokrivao njene bradavice! (FOTO)
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

ŠTA JE OVO?

OBUKLA SAMO "PERCE"! Popularna glumica se na Oskaru pojavila PRAKTIČNO GOLA: Top delimično pokrivao njene bradavice! (FOTO)

Pop kultura -

Transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava, Hanter Šafer, pojavila se na žurci "Veniti fera", gala događaju koji se tradicionalno odvija nakon dodele Oskara, u skandaloznom izdanju.

Iako je bilo tu nekih poprilično velikih modnih promašaja, šokantan stajling koji je ponela Hanter Šafer definitivno je najviše šokirao svet.

Hanter Šafner
foto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Zvezda serije "Euforija" zapanjila je sve pristune pojavivši se u dugoj, satenskoj suknji i samo sa perom preko golih grudi. Ni brus, ni top, čak ni providnu košulju nije obukla. Njen izbor bila je tanka traka sa jednim belim perom, "kreacija" koja je tek delimično prekrila bradavice mlade glumice.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:17

DARA IZ JASENOVCA UZBURKALA JAVNOST! Oglasio se Dan Tana, evo da li će se srpski film ipak boriti za OSKARA?! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track