ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA RASKALAŠNE ZABAVE PRINCA HARIJA I MEGAN: Glumac otkrio sočne detalje: Bila je divlja
Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

progovorio

ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA RASKALAŠNE ZABAVE PRINCA HARIJA I MEGAN: Glumac otkrio sočne detalje: Bila je divlja

Pop kultura -

Britanski glumac Idris Elba otkrio je detalje sa venčanja princa Harija i Megan Markl, na kom je bio zadužen za puštanje muzike.

Venčanje Megan Markl i princa Harija bilo je jedno od onih u koje su bile uprte oči gotovo celog sveta, ali retki su imali priliku da svedoče onome što se događalo iza kamera, a posebno na privatnom slavlju 2018. godine.

Idris Elba
foto: Profimedia

Među njima je bio glumac Idris Elba, koji je tek sada otkrio neke zanimljive detalje, a prema njegovim rečima Megan je dala sve od sebe na plesnom podijumu. Barem tako tvrdi Idris, koji je otkrio kako je bilo na raskalašnoj zabavi i što se događalo iza kamera dugo u noć.

Inače, princ Harri zamolio je upravo njega posebno da bude di džej na prijemu u Frogmor Hausu, gde je zabava bila održana. Pritom je izjavio da je Megan uživala i opustila se najviše od svih prisutnih.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Mislim da je Megan bila ta koja se stvarno opustila. Znate, bila je glavna, divlja, jako se zabavljala. Bilo je to njeno venčanje, tako da se najbolje provela", izjavio je glumac za ET Canada.

Idris je pre venčanja Harija sreo tek nekoliko puta, a ranije je priznao slavnoj televizijskoj voditeljki Elen Dedženeris da je mislio da se šali kad ga je zamolio da bude di džej.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

"Bilo je to neverovatno iskustvo, pripremao sam muziku za ti veče. Osećao sam veliki pritisak, ali bilo je super", izjavio je tada.

Među slavnim zvanicima na privatnoj zabavi bili su i Opra Vinfri, Dejvid i Victorija Bekam, Amal i Džordž Kluni, ser Elton Džon, Džos Stoun i drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track