NIKO NIJE BIO ZA TO DA ON GLUMI, A DANAS JE TALENTOVANIJI OD MNOGIH! U nedelju od 17.10 uživajte uz najzabavniji šou "Pusti brigu"
Foto: Damir Dervišagić

pusti brigu

NIKO NIJE BIO ZA TO DA ON GLUMI, A DANAS JE TALENTOVANIJI OD MNOGIH! U nedelju od 17.10 uživajte uz najzabavniji šou "Pusti brigu"

Pop kultura -

Uvek zanimljive i drugačije priče možete videti i čuti u najzabavnijem nedeljnom popodnevnom programu “Pusti brigu” nedeljom od 17.10 na Kurir televiziji.

Pusti brigu
foto: Kurir Televizija

Ove nedelje saznaćete kako je uspešni mladi glumac Pavle Mensur, sin poznatih roditelja Srne Lango i Irfana Mensura, ubedio roditelje da ipak bude glumac. Osim glumca Pavla Mensura, koji tumači glavnu ulogu u po oceni kritike odličnom ostvarenju “Usekovanje”, gosti voditeljskog dvojca Suzane Petričević i Dejana Šutanovca su glumac Stefan Usiljanin, reditelj Siniša Cvetić, pevačica Višnja Petrović, voditeljka i influenserka Ena Popov, influenserka Tara Ristić sa bakom Radmilom Kikić.

Pusti brigu
foto: Kurir Televizija

Ena Popov i Višnja Petrović zagrejaće atmosferu pesmom, ali i dotaći se poznatih tračeva, koji ih prate. Poznata tiktokerka Tara Ristić prvi put će javno publici predstaviti baku Radmilu Kikić, koja je do sada i kad ne zna i kad zna snimana za publiku društvenih mreža, učestvujući ponekad i u ne tako prijatnim iznenađenjima svoje unuke Tare. Da je baka Radmila u stanju da se uvek dobro snađe pokazaće i u gostima kod Suzane i Dejana.

Pusti brigu
foto: Kurir Televizija

Osim što će vas nasmejati situacije u kojima se uvek dobro snalaze komičari Kruševac Geto i Jasmina Stijović, stiže i glumac i komičar Stefan Usiljanin, koji će otkriti na koji sve način on farba uskršnja jaja.

Od najpretnijeg šefa kuhinje Dejana Šutanovca i ovog puta dobijate recept za savršen nedeljni ručak.

Ne propustite zabavnu nedeljnu popodnevnu emisiju “Pusti brigu” na Kurir televiziji, svake nedelje u novom terminu od 17.10 časova.

00:43

NIKO NIJE BIO ZA TO DA ON GLUMI, A DANAS JE TALENTOVANIJI OD MNOGIH! U nedelju od 17.10 uživajte uz najzabavniji šou Pusti brigu

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track