PRIRODNI TRETMAN ZA NEGU KOSE KIM KARDAŠIJAN OD SAMO DVA SASTOJKA: Vaša dlaka će biti mekana i sjajnija i dobićete prelepu frizuru
Foto: SKIMS/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

GENIJALNO

PRIRODNI TRETMAN ZA NEGU KOSE KIM KARDAŠIJAN OD SAMO DVA SASTOJKA: Vaša dlaka će biti mekana i sjajnija i dobićete prelepu frizuru

Pop kultura -

Kim Kardašijan ima jako negovanu i bujnu kosu, iako se redovno farba i menja frizure, što može značajno da utiče na njene vlasi. Starleti je njena kosa vrlo važna, te ne želi da je ove rutine unište i trudi se da svojoj kosi pruži vrhunski tretman.

Kardašijanka tako ima svoju rutinnu koju uvek poštuje, a glavna tajna za negovanu kosu je pirinčana voda, koja se može koristiti na dva načina.

Kim Kardašijan
foto: Printskrin/Instagram

Jedan od najjednostavnijih načina je ispiranje kose pirinčanom vodom nakon pranja šamponom. Deluje kao prirodni regenerator koji omekšava kosu, čini je sjajnijom i lakšom za oblikovanje.

Drugi način upotrebe je priprema maske za kosu. Za ovu masku, potrebno je pomešati pirinčanu vodu s drugim sastojcima poput meda, aloe vere ili kokosovog ulja. Ova maska ​​je izvrsna za dubinsku hidrataciju kose i održavanje zdravog vlasišta.

Dakle, ako tražite prirodni način da poboljšate kvalitet svoje kose, pirinčana voda je nešto što vredi isprobati, a kao što vidite – praktikuju je i holivudske dive.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track