CEO SVET PLAČE OD SMEHA NA OVAJ PRIZOR: Tajson mislio da je popularni Rus DETE, a ne momak od 20 godina! Njegov potez je URNEBESAN
Foto: Twitter/Complex

HIT SNIMAK

CEO SVET PLAČE OD SMEHA NA OVAJ PRIZOR: Tajson mislio da je popularni Rus DETE, a ne momak od 20 godina! Njegov potez je URNEBESAN

Pop kultura -

Legendarni bokser Majk Tajson podigao 20-godišnju internet senzaciju, Rusa Hasbulu Magomedova i pokušao da ga ugrize za uvo, a snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ikonu boksa ne treba posebno predstavljati, dok je Hasbula novije lice na "sceni", a proslavio se zbog retkog genetskog poremećaja zbog kog s 20 godina još uvek zvuči i izgleda kao dete. Na kratkom snimku objavljenom na Tviteru gledaoci su svedočili simpatičnom "obračunu" Tajsona i Hasbule, koji su glumili da su usred bokserskog meča, dok Majk nije digao malenog Hasbulu poput deteta i hteo da ga "gricne" za uvo, baš kako to roditelji rade deci.

Vrlo verovatno, uzbuđeni Tajson nije pomislio da uprkos građi deteta, popularni borac Hasbula nije predškolac, već čovek u svojim dvadesetim.

Majk Tajson, Hasbula Magomedov, Hasbula
foto: Printscreen Twitter

- Plačem od smijeha. Majk sve vreme misli da je Hasbula dete, a ne 20-godišnjak - napisao je jedan korisnik Tvitera.

- Dobro, ko će reći Tajsonu istinu? - stoji u jednom od popularnijih komentara ispod videa.

Tajson je samo jedna od zvezda koju je Hasbula upoznao, a družio se i s Kabibom Nurmagomedovom, UFC-ovom megazvezdom. Na Instagramu Hasbulu prati 7.7 miliona ljudi, svetom putuje u privatnim avionima i automobilima, a brojne svetski-poznate kompanije i brendovi ga sponzorišu. Prošle godine je potpisao i višemilionski ugovor s UFC-om, što otvara novo poglavlje u avanturama ovog mnogima dragog Rusa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

ČOVEK KOJEM JE TAJSON ODGRIZAO UVO I DANAS IZGLEDA PREMOĆNO: Holifild u 59. godini GRMI! TELO KAO U MLADIĆA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track