IMA PREKO 100 KG, GRUDI JOJ KIPE NA SVE STRANE, A CEO SVET JE PODRŽAVA: Najpoznatija plus sajz manekenka ponovo šokirala haljinom!
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

IZGLEDA NEVEROVATNO

IMA PREKO 100 KG, GRUDI JOJ KIPE NA SVE STRANE, A CEO SVET JE PODRŽAVA: Najpoznatija plus sajz manekenka ponovo šokirala haljinom!

Pop kultura -

Ešli Grejem, žena koju na Instagramu prati više od 20 miliona ljudi, postala je najpoznatija plus sajz manekenka, a posebno voli da promoviše prirodni izgled, te nema problem da pokaže višak kilograma, strije i celulit.

Na prestižnim događajima voli da se obuče provokativno, pa je tako na dodeli Oskara sve iznenadila prozirnom kombinacijom. Potom je objavila seriju fotografija koju su mnogi opisali "najodvratnijom ikada", a u kojoj je pozirala gola, pokazala kako seče nokte na prstima, neuredno jede u pauzama snimanja i još mnogo toga...

Ešli je ovoga puta ponovo obukla haljinu kroz koju se ocrtava svaki deo tela. Reč je o dugačkom modelu koji se pripija uz telo, sa otvorom na grudima.

- Pronaći mirnu ulicu u Njujorku za fotografisanje je teže nego što izgleda - napisala je manekenka u opisu. Ešli je uz ovu kombinaciju uparila sandale sa otvorenim prstima i sivi kaput, ali većini se nije dopalo kako joj haljina stoji.

Grudi su bile glavna tema korisnika društvenih mreža. "Izvinite, ali grudi koje ovako kipe su grozne", "Ne znam zašto svi mislite da je višak kilograma super promocija, ne izgleda lepo i tačka", "Podržavate je zbog 100 kilograma, kome su ovakve grudi lepe?", "Izgleda vulgarno", glase samo neki od komentara... Ipak, ovo nije ni prvi ni poslednji put da Ešli dobija prozivke i čini se da za njih nimalo ne mari.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track