POLA VEKA NIJE ZNAO ZA ĆERKU, A ON NAPRAVIO DETE DADILJI: Ovi SLAVNI ŠVALERI imaju vanbračnu decu, neki su ih JEDVA priznali
Dejvid Džejson, Foto: Keith Larby / Alamy / Alamy / Profimedia

imali burnu prošlost

POLA VEKA NIJE ZNAO ZA ĆERKU, A ON NAPRAVIO DETE DADILJI: Ovi SLAVNI ŠVALERI imaju vanbračnu decu, neki su ih JEDVA priznali

Pop kultura -

Zvezda kultne serije "Mućke" i glumac kojeg svi obožavaju, a Srbi pogotovo, Dejvid Džejson (83), nedavno je uzburkao javnost kada se saznalo da ima još jednu ćerku koju nije znao 52 godine. S obzirom na to da njegova ćerka Ebi ima sina, poznati Del Boj je postao deka jednom 10-godišnjaku.

Dejvid Džejson
foto: Profimedia

Glumac je nedavno izjavio da on i Ebi trenutno rade na tome da nadoknade izgubljeno vreme koje nisu proveli zajedno i da su srećni i ponosni jedno na drugo, kao i to da je njegova porodica prihvatila Ebi i njenog sina raširenih ruku.

Međutim, Dejvid nije jedini holivudski glumac za kojeg se ispostavilo da ima burnu prošlost iza sebe. Naime, on je samo jedan od mnogih holivudskih zvezda koji se našao na udaru medija zbog saznanja o vanbračnom detetu.

Prevare i ljubavne intrige glavna su tema i hit serije "Prsten sudbine", koja se emituje na Kurir televiziji.

"Prsten sudbine" je drama koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a publiku konstatno uvlači u svet intriga, zapleta i konstatne borbe dobra i zla. Užasna saobraćajna nesreća dve sestre ostavlja u komi i s teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju jeste prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće Jana je nosila sestrin prsten. Kad se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život. Da li se Jana usrećila ili je glavom platila krađu sestrinog identiteta gledajte radnim danima u 15 i u 22 časa na Kurir televiziji!

Prsten sudbine
foto: Kurir televizija

Arnold Švarceneger

Džozef Baena je plod dugogodišnje afere između Arnolda i porodične dadilje i spremačice Mildred. Za prevaru glumca saznalo se tek kada je Džozef počeo neodoljivo da liči na slavnog glumca. Ispostavilo se da su Mildred i Albertova supruga u isto vreme bile trudne.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Godine su prošle pre nego što je čuveni snagator konačno odlučio da je vreme da prizna svog vanbračnog sina.

Otac i sin danas često vreme provode zajedno, a gaje zajedničku ljubav prema bodibildingu i teretani. Džozef je nedavno takođe i otkrio da bi voleo da krene očevim stopama, što je i pokazao u nedavnom takmičenju "Ples sa zvezdama". Sve vreme ga je posmatrao Arnold, koji nije skrivao ponos zbog sina.

Hju Grant

Slavni glumac Hju Grant, ponosan je otac ne samo jednog, već tri vanbračna deteta. Sina i ćerku dobio je sa Tinglan Hong, devojkom koja je radila kao recepcionarka u kineskom restoranu u Londonu, dok treće dete, još jednog sina, ima sa Anom Eberštajn, švedskom televizijskom producentkinjom.

Hju Grant
foto: Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia, Kurir

Izvor blizak glumcu je kazao da su Grantove ljubavnice ostale trudne gotovo u isto vreme, ali da su obe pristale da žive sa njim u vanbračnoj zajednici. Grant je u nedavnom intervjuu kazao da mu se izuzetno sviđa što je postao otac, i da je to bilo pozitivan šok za njega, koji mu je promenio život.

Džad Lou

Džad Lou bio je glavna tema svih tabloida nakon afere sa dadiljom svog deteta koje je dobio sa američkim modelom Samantom Burk. U to vreme bio je u vezi sa Sijenom Miler, a nakon dužeg oklevanja priznao je da je sa dadiljom imao aferu, te priznao dete, ćerku Sofiju.

Džad Lou
foto: Profimedia

Edi Marfi

Holivudska zvezda, Edi Marfi, pre nekoliko godina, privukao je veliku pažnju medija nakon što su se pojavile spekulacije o njegovoj navodnoj avanturi sa bivšom članicom nekadašnje pop grupe "Spice girls", Mel Bi. Nakon što je objavila da je u drugom stanju, Edi je negirao umešanost sve dok rezultati DNK analize nisu potvrdili da je, ipak, on otac male Ejndžel.

Edi Marfi
foto: Printscreen

Pi Didi

Slavni reper i glumac dobio je ćerku sa fotografkinjom Sarom Čampman. Ipak, to nije sve.

Jahta, Orgije, Ibica, Srpkinje, Pi Didi, četiri Manekenke

U to vreme i njegova supruga bila je u drugom stanju i čekala blizance, nakon čega je došlo do toga da su dve različite žene slavnom reperu rodile decu u vremenskom rasponu od samo 6 meseci!

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track