LEPA GLUMICA ŽELI PONOVO DA OSVOJI VOJAŽEVO SRCE: Teodora Dragićević važi za mladu nadu, a evo KOGA LJUBI kada se ugase kamere
Foto: Printscreen YouTube

možda niste znali

LEPA GLUMICA ŽELI PONOVO DA OSVOJI VOJAŽEVO SRCE: Teodora Dragićević važi za mladu nadu, a evo KOGA LJUBI kada se ugase kamere

Pop kultura -

Glumica Teodora Dragićević iako je tek nedavno uplovila u svet glume i završila Akademiju, već je osvojila srca publike kako na malom ekranu, tako i na daskama koje život znače.

Teodora Dragićević
foto: Nenad Kostić

Gledaoci su imali prilike da uživaju u njenim performansima u serijama "Nečista krv", "Tajne vinove loze", "Močvara", "Biser Bojane", a uskoro se očekuje i početak druge sezone "Tajkuna", gde će imati glavnu žensku ulgou. Trenutno je gledamo kao Teu u mladalačkoj seriji "U klinču".

U glumu je zakoračila sa 16 godina, a kako je ranije rekla za Kurir ne kaje se zbog toga.

Teodora Dragićević, serija U klinču
foto: Marina Ilić

- Srećna sam što sam tako rano izabrala profesiju. Što sam starija, sve više se uveravam u činjenicu da stvari koje izaberemo intuitivno, kojima samo odlučimo da se predamo bez previše razmišljanja, na kraju ispadnu pravi izbor za nas. Duša je nekad pametnija od glave - rekla je glumica.

Lepa Teodora tumači lik bivše devojke mladog Aljoše, koga igra reper Mihajlo Veruović Vojaž. Iako smo Aljošu i Iskru na kraju prve sezone videli na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine devojke Tee sa studija u Milanu, uneće nemir i napetost u ovaj odnos.

serija U klinču, Mihajlo Veruović Vojaž
foto: RTS

Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija svoj zasluženi zamah, ali brojni ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti staviće ga na svojevrstan test.

Jedan od najskladnijih parova

Nečista krv, premijera
foto: Damir Dervišagić

Teodora u privatnom životu ima stabilnu vezu sa kolegom Nedimom Nezirovićem, koga je publika zavolela u seriji "Klan". Glumili su zajedno u filmu i seriji "Nečista krv", a važe za jedan od najlepših glumačkih parova na domaćoj sceni.

Iako ne pričaju za medije o svojoj vezi, njih dvoje ne kriju da su srećno zaljubljeni, pa su se zajedno pojavljuju na raznim događajima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:18

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track