SLAVNI KUVAR OTKRIO ŠTA NIKADA U ŽIVOTU NE BI POJEO: Šokiraćete se kad čujete od čega bi se sastojao njegov POSLEDNJI OBROK
Gordon Remzi, Foto: EPA/NIC BOTHMA

ko bi rekao

SLAVNI KUVAR OTKRIO ŠTA NIKADA U ŽIVOTU NE BI POJEO: Šokiraćete se kad čujete od čega bi se sastojao njegov POSLEDNJI OBROK

Pop kultura -

Slavni kuvar, Gordon Remzi, poznat je po tome da ima visoke standarde kada je reč o hrani, a osim svojeg apsolutnog favorita na listi omilljenih jela, Remzi je otkrio i šta nikada ne bi pojeo.

Iako ima pristup najluksuznijim sastojcima na svetu, slavni kuvar je otkrio kako bi za svoj obrok odabrao jedan od najjeftinijh jela na svetu.

Naime, Gordon je jednom prilikom izjavio da bi voleo da njegov poslednji obrok bude engleski doručak sa ekstra dodatkom pečenog graška.

Remzi je česti putnik u avionu, budući da je jedan od najpoznatijih TV kuvara na svetu, te njegov posao uključuje putovanja po dalekim destinacijama. Međutim, kada dođe vreme za poletanje, Remzi kaže da ne prilazi hrani koja se poslužuje u avionima.

Gordon Remzi
foto: AP, Printscreen Tviter

"Nema šanse da jedem u avionu. Deset godina sam radio u avio-industriji, tako da znam gde je ova hrana bila i i kuda ide i koliko je vremena prošlo pre nego što je stigla u avion", bio je iskren Gordon.

Ironično je to da je njegova najomraženija hrana ujedno i naziv njegovog restorana u vazdušnoj luci Heathrow - Gordon Ramsay's Plane Food, koja ima 3, 4 zvezdice na Guglu. Jedna od recenzija glasi da je ovo jedan od najboljih restorana s avionsom hranom.

Međutim ima i onih drugih komentara poput: "Gordone Remzi, trebalo bi te biti sram što daješ svoje ime ovom mestu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:03

NAJBOLJE SARME OD ZELJA! Profesionalni kuvar u žiriju, a majke i snajke IZNENADILE PRIPREMOM I SERVIRANJEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track