KEJT MIDLTON SLUČAJNO ODALA SVOJ TRIK ZA SAVRŠENO POZIRANJE: Novi HIT video popularne princeze je obišao svet i oduševio sve!
Foto: Profimedia

PRELEPA JE

KEJT MIDLTON SLUČAJNO ODALA SVOJ TRIK ZA SAVRŠENO POZIRANJE: Novi HIT video popularne princeze je obišao svet i oduševio sve!

Pop kultura -

Kejt Midlton je slučajno pokazala svoj trik za savršeno poziranje na fotografijama, u snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Princeza od Velsa, odnosno Kejt Midlton, obično izaziva divljenje svojim savršenim izgledom gde god da se pojavi, uključujući i sve fotografije na kojima pozira, a mnogi se zapravo pitaju u čemu je njena tajna da uvek izgleda besprekorno.

Sada bi na to pitanje mogao da odgovori video snimak u kojem 41-godišnja Kejt pokazuje svoj tajni trik za savršeno fotografisanje, na kojem se vidi kako suptilno zauzima svoju pozu. Video se pojavio na TikTok profilu, a nastao je tokom Kejtinog druženja sa danskom princezom Meri i kraljicom Margrete II. Sastanak je održan u palati Kristijana X u Danskoj u februaru 2022. i prikazuje Kejt kako se brzo i spontano sprema za fotografisanje u visokim potpeticama.

Buduća kraljica nije skidala osmeh sa lica i njena prisebnost nije nestala ni u jednom trenutku. Video je od tada prikupio više od milion pregleda, a fanovi se i dalje čude neobičnom potezu i kako ljupko Kejt izgleda. Jedan je rekao: „Da sam ovo uradio moja peta bi se zakačila za tepih i pao bih na kraljicu, a ona bi pala na pod i ceo svet bi to video“, „Ovo je prelepo – Ketrin radi šta Ketrin najbolje radi", "O, volim je! Kejt je divna", "Čista klasika", "To je novi plesni pokret", "Kejt je najslađa princeza. Volim je!", neki su od njenih komentara fanovi.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track