POMAHNITALA OBOŽAVATELJKA UPALA U DOM POZNATOG MUZIČARA! Autom projurila kroz sigurnosnu kapiju, pa tvrdila: Pozvao me je!
Foto: Printscreen/Instagram

tražiće zabranu prilaska

POMAHNITALA OBOŽAVATELJKA UPALA U DOM POZNATOG MUZIČARA! Autom projurila kroz sigurnosnu kapiju, pa tvrdila: Pozvao me je!

Pop kultura -

Pomahnitala obožavateljka bubnjara grupe "Blink-182" Travisa Barkera uhapšena je nakon što je "proletela automobilom kroz sigurnosna vrata" u pokušaju da ga upozna, potvrdio je njegov predstavnik za "Page Six".

Osumnjičena žena privedena je u petak zbog "neovlašćenog upada". Prema pisanju TMZ-a, koji je prvi izvestio o incidentu, žena je nekoliko puta pokušala da pristupi zatvorenom posedu bubnjara u Los Anđelesu.

Travis Barker
foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je, kako navode pomenuti mediji, najmanje četiri puta pokušala da dođe do njegovog doma, navodno tvrdeći da ju je preko društvenih mreža pozivao u posetu, ali joj je ulaz je svaki put odbijen. Žena je na kraju uzela stvari u svoje ruke i kolima proletela kroz prednju ogradu. Na kraju ju je presreo Barkerov tim privatnog obezbeđenja i zadržana je do dolaska policije.

Poznati muzičar u trenutku incidenta nije bio kod kuće jer se vraćao sa probe svog benda za njihov predstojeći nastup na drugom uzastopnom Coachella vikendu. Izvori su za TMZ rekli da ju je tim za obezbeđenje bubnjara priveo i zamolio je da ostane na mestu jer su smatrali da „imaju situaciju pod kontrolom“. Međutim, 47-godišnji Barker planira da podnese zabranu prilaska ludoj obožavatelji.

(Kurir.rs/jutarnji.hr)

Bonus video:

00:38

Novakov najveći fan Zoran Pavlović oglasio se za Kurir sa finala Australijan opena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track