BEZ BLAMA POKAZALA GOLE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU Kad se okrenula, svima je PALA VILICA! Za ovakvu haljinu baš treba imati HRABROSTI
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

SVI SU GLEDALI U NJU

BEZ BLAMA POKAZALA GOLE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU Kad se okrenula, svima je PALA VILICA! Za ovakvu haljinu baš treba imati HRABROSTI

Pop kultura -

Slavna pevačica i reperka Dodža Ket bila je jedna od zvanica na prestižnom gala događaju Time 100, koji je u sredu uveče održan u Njujorku. Proslavi su prisustvovale zvezde sa A liste poput Kim Kardašijan, Salme Hajek, Ešli Grejem, Stivena Spilberga, ali je Dodža bila ta koja je uspela da ukrade šou!

Ona je na crveni tepih stigla u izdanju koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, premda se ništa manje od nje ne očekuje - poznata je kao neko ko uvek bira ekstravagante i izazovne kreacije.

Dodža Ket
foto: Jennifer Mitchell / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dodža se ovog puta opredelila za toaletu sa potpisom brenda Valetino, a iako od italijanske modne kuće nismo očekivalo tako lascivan dizajn, definitivno i oni mogu da iznenade.

Pevačica je izabrala haljinu sa omanjim šlepom i puno volana od poluprozirne tkanine u boji lavande, ali se zapravo izdvojio gornji deo iste kao kontrast ovom romantičnom dizajnu. Naime, toaleta je u predelu grudi izrađena od potpuno providnog crnog tila koji je u potpunosti otkrio Dodžine grudi, a bradavice je vešto sakrila štitnicima u boji kože.

Dodža Ket
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Još jedan neočekivan detalj u ovom izdanju su kožne, ekstremno dugačke rukavice u crvenoj boji, koje su sve učinile još neobičnijim. Iako je cela kombinacija definitivno na ivici kiča, ona ostavlja snažan utisak. Dodža je sve upotpunila crnim, lakovanim sandalama sa platformom i skupocenim, svetlucavim nakitom.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja