U ŠAPCU OD CRNOG CERAKA, PREKO DEJANA CUKIĆA DO TONIJA CETINSKOG! Karte 700, a za sva tri festivalska dana 1.400 dinara!
Toni Cetinski nastupa trećeg dana festivala, Foto: Ana Paunković

Šabački letnji festival od 22. do 24. juna

U ŠAPCU OD CRNOG CERAKA, PREKO DEJANA CUKIĆA DO TONIJA CETINSKOG! Karte 700, a za sva tri festivalska dana 1.400 dinara!

Pop kultura -

3,2,1 - Srbija... Pripremi se! Šabački letnji festival ove godine biće održan od 22. do 24. juna na šabačkoj tvrđavi, a program su u Gradskoj kući najavili direktor Turističke organizacije grada Šapca Dušan Simić i PR menadžer manifestacije Višnja Živković.

- Ideja je bila da se festival zaista približi mladoj publici. Prvi dan je trep i rep i nastupiće momci koji haraju Srbijom i regionom kada je reč o popularizaciji te muzike na čelu sa grupom Crni Cerak - rekla je Višnja Živković:

- Drugog dana imamo dobru rok svirku, na koju je Šabac navikao, dok će treći dan biti Toni Cetinski. Stvarno smo se trudili da pokrijemo različite muzičke ukuse svih generacija. Naravno, imamo afirmisane, dobro poznate šabačke bendove i neka nova imena kojima smo pružili priliku da učestvuju na ŠLF.

Toni Cetinski, koncert
foto: Kurir/D.Č.

Ulaznice su u prodaji, a mogu se kupiti onlajn putem sajta www.ddtickets.rs, u prostorijama Turističke organizacije Šapca, City Caffe-a, u restoranu "Nana" i Life caffe-u. Cena karte je 700 dinara, dok je cena kompleta za sva tri dana festivala 1.400 dinara.

Program festival

  • 22.06. - Crni Cerak, DJ Sole, Sick Soul, Fox & Surreal + Grca
  • 23.06. - Dejan Cukić & Spori Ritam band, Midgard, Mile Kekin, DJ Mario, Supermens, Predigra
  • 24.06. - Tony Cetinski, Undo, DJ Amadeusen, Taboo Band

Sa radom je počeo i call centar za informacije 066 53 53 121, od 10 do 18 sati, radnim danima. Planirane su razne aktivacije i nagradne igre, a svi zainteresovani bi trebalo da prate ŽSLF.2023 Instagram i FB stranicu ŠLF - Šabacki letnji festival.

Kurir/321 Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track