PEČE RAKIJU, SLAŽE DRVA ZA OGREV: Naš glumac iz centra BEOGRADA otišao NA SELO! Bavi se poljoprivredom, a imao je dobar razlog
Foto: Ata Images

PRONAŠAO MIR

PEČE RAKIJU, SLAŽE DRVA ZA OGREV: Naš glumac iz centra BEOGRADA otišao NA SELO! Bavi se poljoprivredom, a imao je dobar razlog

Pop kultura -

Impozantan broj uloga koje krase bogatu karijeru glumca Aleksandra Srećkovića Kubure rezultat su pre svega njegove posvećenosti profesiji koju je birao veoma rano.

Aleksandar Srećković Kubura
foto: Damir Dervisagic

Ovaj stalni član Narodnog pozorišta prvi put na scenu stao je kao muzičar kada je u predstavi "Običan čovek" kao violončelista uskočio u orkestar koji je izvodio šlagere između činova i prepoznao da je to idealno radno mesto za njega.

Beg iz grada

Glumac je odlučio da pobegne iz Beograda i da sve više slobodnog vremena provodi na svom imanju u selu Ratina u blizini Kraljeva. Kako je objasnio, u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza, dok se trudi da svaki slobodan trenutak provede van gradske vreve.

Aleksandar Srećković Kubura
foto: Damir Dervisagic

- Iako sam rođen u Beogradu, u Kraljevo sam se odselio još kao beba jer mi je otac bio odatle. Tamo sam završio osnovnu, srednju i muzičku školu, a u Beograd sam se vratio 1991. na studije. Imao sam 18 godina - rekao je Kubura ranije za Kurir, prisećajući se svojih glumačkih početaka.

Pravi domaćin

Kubura očigledno uživa u seoskim poslovima, što se i vidi iz njegovih objava na Instagramu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Odluku da gradsku gužvu zameni seoskom idilom, Srećković je opravdao time što voli tradiciju i prirodu. A u svom domaćinstvu uspešno pravi domaće proizvode, poput rakije, vina, zimnice i još mnogo toga.

- Volim tradiciju, zemlju, otvoren prostor, dobro i pre svega kvalitetno piće. Uživam u tome da radim i da u ruci držim proizvod koji sam od početka napravio. Živim u Srbiji, stoga su rakija i vino bili jedini logičan izbor - rekao je glumac ranije za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

KUKA I VRŠTI NA SAV GLAS: Kubura rešio da ode na DEPILACIJU, a snimak izazvao LAVINU SMEHA na mrežama! KAKAV HIT (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track