SVEČANA ZAVRŠNICA ROĐENDANSKE NEDELJE MAJKI I SNAJKI Raša spremio nikad ukusniji poklon za Seku! POBEDILA KINESKA SVINJETINA
Foto: Kurir

specijalno izdanje emisije majke i snajke

SVEČANA ZAVRŠNICA ROĐENDANSKE NEDELJE MAJKI I SNAJKI Raša spremio nikad ukusniji poklon za Seku! POBEDILA KINESKA SVINJETINA

Pop kultura -

Prošle nedelje kulinarski serijal Majke i snajke proticao je u znaku Sekinog rođendana. Svakom slavlju dođe kraj, pa i Sekinom rođendanskom zbog čega je na početku subotnjeg specijala upitala svog kolegu Rašu kojim poklonom namerava da kruniše njenu slavljeničku nedelju.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Raša je naravno bio spreman i ovaj put darivao je Seku jednom posebnom i retkom namirnicom, uljem od tartufa zbog čega je ona bila vidno obradovana.

Potom je kao i svake subote krenulo prisećanje na prošlonedeljne takmičare, a evo ko su oni i šta su spremali:

Ponedeljak

Porodica Radaković – Banja Luka

Njihov zadatak bio je da naprave jelo poreklom iz Kine: Slatko ljutu svinjetinu. Kako su priznale majka Vera i snajka Aleksandra retko spremaju kinesku hranu. Sin Mišo presudio je koja je od njih dve bolje spremila zadato jelo.

Utorak

Porodica Dragojlović – Beograd

Drugi tim koji kuvao ove nedelje je tim Dragojlović. Majka Zorica i snajka Adrijana imale su zadatak da pripreme čuveno grčko jelo, suvlaki i domaći čips. Sin Nenad odlučio je koja od njih dve se bolje snašla.

Sreda

Porodica Milošević – Beograd

Miloševići su pripremali jelo iz Španije. Njihov zadatak bili su tapasi i gaspaćo. Majku Radmilu i snajku Aleksandru ocenjivao sin Mirko.

Četvrtak

Porodica Arsić – Beograd

Tim Arsić spremao je jelo poreklom iz deleke Australije. Majka Mila i snajka Anđela oprobale su se u pripremi svinjskih krmenadli sa jabukama i palentom. Sin Aleksa imao je zadatak da odabere čije jelo mu se više dopada.

Petak

Porodica Janković – Beograd

Tim Janković imao zadatak da pripremi austrijsko jelo, tačnije štrudlu sa jabukama i bečku šniclu. Majka Miroslava i snajka Milica pokazale su svoje umeće u kuhinji, a ocenio ih je sin Nenad.

Kako to svake subote biva, na kraju su se svi prošlonedeljni takmičari okupili i napeto iščekivali proglašenje nedeljnih pobednika.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Prva na tabeli sa 39 bodova bila je porodica Radaković koja je nagrađena povlasticama u polufinalu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track