EVO ŠTA JE PRINC HARI ŠAPNUO SVOJOJ ROĐAKI TOKOM KRUNISANJA: Nakon ovih reči, ubrzo se IZGUBIO
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

posle ovoga je ubrzo otišao

EVO ŠTA JE PRINC HARI ŠAPNUO SVOJOJ ROĐAKI TOKOM KRUNISANJA: Nakon ovih reči, ubrzo se IZGUBIO

Pop kultura -

Iza nas je svečano krunisanje kralja Čarlsa III. Ceremoniji je prisustvovalo mali broj ljudi. Princ Hari stigao je u Vestminstersku opatiju bez Megan Markl, koja je na dan krunisanja pravila rođendansku zabavu sinu Arčiju koji je punio 4 godine .

Brat princa Vilijama otišao je do opatije sa svojim rođacima i seo u treći red.

Dolazak princa Harija u Veliku Britaniju obavijen je velom misterije . Ispostavilo se da je princ stigao u London komercijalnim letom American Airlinesa u petak ujutro. Navodno je odseo u Frogmoru i bio je pozvan da večera u Bakingemskoj palati posle službe.

Na fotografijama se vidi da je princ bio dobro raspoložen. Osmehujući se, ušao je u Vestminstersku opatiju, zajedno sa princezama Eugenijom i Beatris i njihovim muževima Edom Mapeli i Džekom Broksbankom.

Nakon konsultacija sa stručnjakom za čitanje sa usana, on je otkrio da je Hari rekao Judeniji i njenom mužu tokom ceremonije da će požuriti na aerodrom nakon ceremonije. Manje od sat vremena nakon što su se događaji u opatiji završili, za princa Harija je stigao automobil i odvezao ga pravo na aerodrom. Tako suprug Megan Markl nije otišao na ručak posle ceremonije. Verovatno je princ želeo da stigne na vreme na rođendan svog sina.

(Kurir.rs/ Naj žena)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track