EVO KAKO JE HARI REAGOVAO KADA JE UGLEDAO KEJT, VILIJAMA I ČARLSA: Jedan DETALJ otkrio sve ono što princ NE ŽELI da prizna
Foto: Kirsty Wigglesworth / AFP / Profimedia

ovo ga je odalo

EVO KAKO JE HARI REAGOVAO KADA JE UGLEDAO KEJT, VILIJAMA I ČARLSA: Jedan DETALJ otkrio sve ono što princ NE ŽELI da prizna

Pop kultura -

Tokom jučerašnje ceremonije krunisanja britanskog kralja Čarlsa III i kraljice Kamile u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, sve oči su bile uprte u lice princa Harija.

Svi su smatrali da niko od članova porodice neće hteti da razgovara sa njim, međutim bilo je ipak izuzetaka.

princ Hari
foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Hari je u Vestminstersku opatiju ušetao sa princezama Evgenijom i Beatris i sa njihovim muževima Džekom Bruksbenkom i Edoardom Alesandrom Mapellijem Mocijem. Sedeo je pored Evgenijinog supruga Džeka Bruksbenka i princeze Aleksandre, sestričine kraljice Elizabete II i odmah se nakon ceremonije uputio u Kaliforniju.

Najviše je pričao sa Džekom Bruksbenkom, dok se sa Vilijamom nije ni pozdravio. "Miror" piše da su se organizatori potrudli da njih dvojica sede u trećem odnosno prvom redu kako ne bi došlo do razmirica.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Hari je izveo nešto što je izgledalo kao neobičan čin ignorisanja, ili skretanja pažnje dok su Čarls, Vilijam i Kejt prolazili pored njega", rekla je Džudi Džejms, stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

U međuvremenu je razgovarao sa Džekom i Edoardom.

"Hari je gledao gore dok su Čarls, Vilijam i Kejt prolazili pored njih, ali nakon što je pogledao svog oca, Hari je okrenuo glavu kako bi ponovno razgovarao sa Eduardom na vrlo čudan način u ključnom trenutku ceremonije kada su sve oči i pažnja bili usmreni na dolazak Vilijama i Čarlsa", dodala je Džudi Džejms.

princ Hari, kralj Čarls
foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia, Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Hari je pažljivo posmatrao dok je nadbiskup stavljao krunu na glavu njegovog oca, izgovorio počasne reči, ali neki kažu da nije do kraja učestvovao u izvođenju britanske himne dok je Čarls prolazio kroz Vestminstersku opatiju.

Drugi stručnjak za neverbalnu komunikaciju Daren Stenton rekao je Hari dok je Čarls prolazio pored njega, pokazao tugu i nostalgiju iako se to trudio da sakrije.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track