EVO KAKO DANAS IZGLEDA DEČAK ZBOG KOJEG SMO SVI RONILI SUZE: Godine su donele neverovatnu TRANSFORMACIJU (FOTO)
Foto: YouTube/Lionsgate Movies

NEKAD I SAD

EVO KAKO DANAS IZGLEDA DEČAK ZBOG KOJEG SMO SVI RONILI SUZE: Godine su donele neverovatnu TRANSFORMACIJU (FOTO)

Pop kultura -

Džejkob Tremblej bio je jedna od glavnih zvezda na premijeri svog novog filma "Mala sirena" u Holivudu, gde se pojavio nakon dugo vremena.

Dečija zvezda, glumac Džejkob Tremblej odrastao je i ostavio mnoge bez teksta kada se pojavio na crvenom tepihu premijere filma "Mala sirena" jer izgleda sasvim drugačije.

Džejkob Trembli
foto: Printscreen

Danas 16-godišnjeg Džejkoba dugo nismo videli, no karijeru je započeo dok je bio tek maleno dete. Pojavljivao se u nizu reklama, a sa svojih sedam godina debitovao je u filmu "Štrumpfovi 2". Nakon toga nastavio je da glumi u nizu vrlo hvaljenih filmova, uključujući "Sobu" s Bri Larson 2015. godine i "Čudo" s Džulijom Roberts i Ovenom Vilsonom 2017. godine, a nedavno je dao glas Flanderu u nadolazećem rimejk filmu "Mala sirena". Ali kada se pojavio nakon dugo vremena, mnogi nisu mogli da veruju koliko se promenio otkad je prvi put stupio na scenu kao dete.

Džejkob Trembli
foto: Printscreen

Neko je na Tviteru podelio njegovu najnoviju fotografiju pored jedne iz vremena kad je dečak i svi su ostali šokirani njegovom transformacijom.

"Ne mogu da verujem da je ovo isti dečak iz Sobe", "Sećam se kad je bio beba. Sada izgleda kao mali čovek", "Službeno sam star", "Sad razumem roditelje kad kažu da deca tako brzo rastu", "Mislio sam da će zauvek ostati takav, ne znam zašto", neki su od komentara.

Džejkob Tremblej
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Praktično od samog početka karijere Džejkob je osvojio srca miliona širom sveta zahvaljujući svojim impresivnim glumačkim veštinama, kao i dražesnoj ličnosti. Brzo je ostvario niz impresivnih poznanstava sa slavnim osobama kao što su Leonardo Di Kaprio, Silvester Stalone, Dženifer Lorenc, Dejzi Ridli, Kris Rok, Oskar Ajzek i Kris Evans.

Mnogi pamte i njegovo pojavljivanje na dodeli Oskara 2018. godine, kada mu je na pozornici bila potrebna kutija na koju se morao popeti kako bi dosegnuo mikrofon, što je raznežilo publiku.

Džejkob Tremblej
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Slična je situacija bila i na dodeli nagrada Choice Awards 2016. godine, kada mu je glumac Bredli Džejms morao držati mikrofon nakon što je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca za svoju ulogu u filmu "Soba", a sada se vraća na velika vrata.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:07

Ekskluzivno: Oskar Ruđeri za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track