TAKMIČARKA U EMISIJI ISPROZIVALA VODITELJA: On ne ume da priča! Nije joj ostao dužan, nastala opšta tenzija
Foto: Kurir

haos u studiju

TAKMIČARKA U EMISIJI ISPROZIVALA VODITELJA: On ne ume da priča! Nije joj ostao dužan, nastala opšta tenzija

Pop kultura -

U novoj edukativnoj nedelji takmičenja "Majke i snajke" porodice Vujinović, Jovanović, Damjanović, Jovičić i Živanović uz Rašinu pomoć pripremaju jela iz Švajcarske, Jermenije, Maroka, Jamajke i Perua.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Ni ove nedelje neće biti ispadanja, ali oni koji se najbolje budu pokazali u pripremi internacionalnih jela biće nagrađeni dodatnim vremenom za nabavku u polufinalu.

Večaras je kuvala porodica Živanović, a njihov zadatak bio je peruanski specijalitet veoma neobičnog naziva: Antikučoš.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Gordana i snajka Dušica su zbog zaboravljenih namirnica izgubile 16 minuta za pripremu jela, a Raša je konstatovao da je srećna okolnost što na spisku nije bilo više namirnica inače bi kuvarice verovatno oborile rekord zaboravljanju neophodni sastojaka.

U jednom delu emisije Raša je na izlasku iz studia zamolio Seku da ga nakratko odmeni. Kada je izašao majke Gordana je prokomentarisala: "On ionako ne ume da priča, mogu to da kažem kad nije tu."

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Raša joj međutim nije ostao dužan po povratku u studio. Kada je obilazio njen sto, videvši kako je sekla teletinu, rekao joj sa puno prekora: Ne spremate teleću čorbu! Majka je na ovaj komentar vidno negodovala.

Majka i snajka su za svoj uradke ocenjena vrlodobrim 9, a Marko je uspeo da osvoji dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Ovom emisijom zvršena je još jedna edukatvina emisija serijala Majke i snajke.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track