SEĆAM SE DA SAM BIO DEPRESIVAN KOD KUĆE! Slavni glumac otkrio da je trezan već više od godinu dana: To me je potpuno dotuklo!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

uloga ga je potresla

SEĆAM SE DA SAM BIO DEPRESIVAN KOD KUĆE! Slavni glumac otkrio da je trezan već više od godinu dana: To me je potpuno dotuklo!

Pop kultura -

Tom Holand (26), britanski glumac, koji se proslavio ulogama u Marvelovim filmovima, otkrio je da je trezan već godinu i četiri meseca.

- Učiti o mentalnom zdravlju i njegovoj snazi, kao i razgovarati sa psihijatrima o Denijevim borbama, bilo je nešto što je bilo jako informativno za moj život - rekao je Holand za Entertainment Weekly o novoj ulozi Denija, dečka koji je uhapšen zbog zločina koji nije počinio.

Tom Holand
foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

On je razgovarao sa psihijatrima kako bi mu pomogli da bolje razume lika kojeg glumi.

- Nisu mi strani fizički aspekti posla dok radim na akcionim filmovima, ali mentalni aspekt me potppuno dotukao. Potrebno mi je dugo vremena da se oporavim od toga. Trebalo mi je vremena da se nekako vratim u stvarnost - objasnio je.

Nakon devet meseci snimanja, Holand je shvatio da je vreme da se odvoji od svog lika za dobrobit svog mentalnog zdravlja.

- Video sam sebe u njemu, ali u svom privatnom životu. Sećam se da sam bio depresivan kod kuće i pomišljao sam na brijanje glave. Hteo sam da obrijem glavu da se rešim tog lika - rekao je glumac.

Tom Holand
foto: Splash News / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularni glumac je prošle godine otkrio da se povlači s društvenih mreža kako bi se bolje brinuo o svom mentalnom zdravlju. Smatram da su Instagram i Twitter preterano stimulativni, neodoljivi - rekao je glumac fanovima na Instagramu.

- Uhvatim mobilni telefon i čitam stvari o sebi na internetu, a na kraju je to vrlo štetno za moje mentalno stanje. Zbog toga sam odlučio napravim korak unazad i obrišem aplikaciju - dodao je on.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track