NAKON FIJASKA U FINALU EVROVIZIJE, BRITANKA SE SLOMILA: Celo takmičenje je namešteno, rezultati nisu fer, ovo treba ZABRANITI
Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

potonule lađe

NAKON FIJASKA U FINALU EVROVIZIJE, BRITANKA SE SLOMILA: Celo takmičenje je namešteno, rezultati nisu fer, ovo treba ZABRANITI

Pop kultura -

Mnoge je posle objave rezulata na Evroviziji iznenadio plasman Velike Britanije, odnosno Ujedinjenog Kraljevsta i 25-ogodišnje Me Mjuler (Mae Muller).

Evrovizija, Evrovizija 2023, Velika Britanija
foto: Printscreen RTS

Ona je na samom kraju takmičarskog dela otpevala "I Wrote a Song", ali to joj nije mnogo pomoglo jer je završila na predzadnjem mestu sa 24 poena, a jedini gori od nje su bili Nemci koji su sakupili samo 18.

Kada se to uporedi sa 583 boda koliko je dobila pobednica Lorin iz Švedske, jasno je da je Me doživela veliki poraz, a ona se nije libila da pokaže svoje razočarenje.

Ona se posle toga na Tviteru zahvalila na podršci i opet odreagovala na loše rezultate.

- Samo želim da vam se zahvalim. Znam da se puno šalim, ali stvarno smo dali sve od sebe u poslednjih nekoliko meseci. Nije rezultat kom smo se nadali, ali tako smo ponosni na sve ono što smo postigli na ovom putu. Čestitke svim zemljama, nikada neću zaboraviti ovo putovanje i sve vas volim - poručila je.

Uprkos rezultatu, obožavaoci su rekli kako bi Me trebalo da bude ponosna na svoje izvođenje i predstavljanje zemlje, a rezultat su nazvali "nameštenim".

Me Mjuler, Evrovizija 2023, Evrovizija
foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

"Cela Evrovizija je nameštena. Ne bi trebalo dopustiti takmičarima koji su već osvojili da se ponovno takmiče, nepravedno je i prema takmičarima koji još nemaju publicitet", "Nije namešteno. Finska je bila bolja", "Zaista nije fer", pisali su pratioci, a onda je neko iskomentarisao:

- Ma kakva nameštaljka, budite ponosni! - glasio je komentar.

Inače, iako je Velika Britanija član velike petorke i ide direktno u finale Evrovizije, ona tradicionalno završava na donjem delu tabele. Prošlogodišnji predstavnik UK-a, Sem Rajder je poslednjih godina ostvario najbolji rezultat sa pesmom "Space Man" kada ga je žiri izglasao kao najboljeg, ali je završio na drugom mestu posle glasova publike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track