OVE FOTKE BI SPALILA KAD BI MOGLA: Nakon krunisanja isplivale slike kraljice Kamile u KUPAĆEM KOSTIMU, a komentari su BRUTALNI!
Foto: Profimedia

FOTO

OVE FOTKE BI SPALILA KAD BI MOGLA: Nakon krunisanja isplivale slike kraljice Kamile u KUPAĆEM KOSTIMU, a komentari su BRUTALNI!

Pop kultura -

Fotografije nove kraljice Kamile Parker u kupaćem postale koje su zabeležene na Karibima pre nekoliko godina postale su su hit na mrežama posle ceremonije krunisanja.

Kraljica Elizabeta II prvi je britanski monarh koji je na prestolu provela punih 70 godina. Platinasti jubilej kraljice obeležen je njenom izjavom koja je došla kao veliko iznenađenje za sve - izrazila je želju da Kamila Parker Bouls, supruga njenog sina princa Čarlsa, dobije titulu kraljice kada on postane kralj.

Kamila Parker
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ova odluka došla je iznenada prošle godine za mnoge, budući da je do sada vladao stav da će Kamila imati titulu princeze. Ipak kraljica Elizabeta je preinačila svoju odluku. Pre i posle smrti Elizabete II interesovanje za Kamilu je veliko kao i u periodu kada se udala za princa Čarlsa 2005. godine. Pričalo se da su Kamila i Čarls bili uveliko u vezi kada je on bio u braku sa princezom Dajanom, a konačan dokaz mediji su izneli 1992. godine, kada je objavljen transkript njegovih tajnih razgovora sa Kamilom.

"Fotografije koje bi Kamila spalila da može", "Baš nam je divna kraljica, ali kada bismo se šalili", "Ova žena nema ništa gospodski u sebi", "Mene je sramota ko nam je kraljica", "Ženi sa ovakvim telom hteo si da budeš tampon", neki su od komentara kada su ponovo isplivale njene fotografije sa odmora na Karibima.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track