CEO KAN U NEVERICI GLEDAO U OBUĆU UME TURMAN! Glumica u OPUŠTENOM izdanju izgleda kao BOGINJA (FOTO)
Foto: Reuters

svi joj se dive!

CEO KAN U NEVERICI GLEDAO U OBUĆU UME TURMAN! Glumica u OPUŠTENOM izdanju izgleda kao BOGINJA (FOTO)

Pop kultura -

U utorak uveče svečano je otvoren 76. Kanski festival premijerom francuskog filma "Jeanne du Barry", a crvenim tepihom prošetale su brojna poznata lica iz evropske i svetske kinematografije. Ove večeri šou je ukrala Uma Turman, koja je još jednom pokazala da harizma i stav nemaju alternativu. Uživali smo u njenoj pojavi na ovoj ceremoniji.

Holivudska glumica na crveni tepih stigla je u veoma lepom i netipičnom izdanju koje iskače iz standardnog izbora slavnih lepotica.

Uma Turman
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uma nam je donela dašak retke otmenosti i vrhunske elegancije bez imalo kiča. Izabrala je predivnu toaletu A kroja od teškog satena boje šampanjca sa potpisom modne kuće Dior.

Haljinu krase tanke bretele, a širi se od struka nadole, dok je posebno upečatljiv detalj koji je ceo autfit digao na viši nivo bio predimenzionirani crveni ogrtač. Proslavljena 53-godišnjakinje izdanje je zaokružila efektnom čoker ogrlicom od kombinacije dijamanta i crvenih, staklenih perlica, te sitnim rubinima na ušima.

Uma Turman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I Umin izbor obuće za crveni tepih bio je veoma zanimljiv - izabrala je jednostavne, zlatne japanke kakve bi mnoge žene nosile čak i na plažu ili opušteno šetnju gradom. Bio je ovo hrabar izbor, ali nije pokvario opšti utisak - glumica je zaista izgledala divno!

Uma Turman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, ona je na festival stigla u pratnji svog sina Levona Roana kog je dobila u braku sa kolegom Itanom Houkom, a ovaj 21-godišnjak je izabrao savršeno skrojeno teget odelo.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:07

Održan tradicionalni folklorni festival „3. mart” naroda Li i Mijao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track