NAJLEPŠA ŽENA SVETA UŽIVA BOGOVSKI U NOVOJ LJUBAVI, A NJEN BIVŠI PROPADA: Ostavila ga 30 godina mlađa, a Monika SIJA od sreće!
Foto: Shutterstock/taniavolobueva

kraljica

NAJLEPŠA ŽENA SVETA UŽIVA BOGOVSKI U NOVOJ LJUBAVI, A NJEN BIVŠI PROPADA: Ostavila ga 30 godina mlađa, a Monika SIJA od sreće!

Pop kultura -

Dok jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči uživa u novoj vezi s rediteljem Timom Bartonom, njenom bivšem suprugu Vensanu Kaselu baš ne cvetaju ruže.

Već se dugo šuška o problemima i turbulencijama u braku s njegovom 30 godina mlađom suprugom Tinom Kunaki.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nagađa se da bračne probleme uzrokuje upravo ta razlika u godinama, a mnogi očekuju Monikinu reakciju na vesti o navodnom razvodu koji se sprema.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da podsetimo, Monika i Vensan u braku su bili 14 godina, od 1999. do 2013., a zajedno imaju dve ćerke Devu i Leoni. O razlozima razvoda nikad nisu javno govorili, ali Monika je u jednom intervjuu nagovestila da je razlog bila prevara rekavši da veruje da je smešno da od svog supruga očekuje vernost ako je ona odsutna dva meseca.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šuškalo se i o pomirbi slavnog para, no tu je došlo do preokreta kad je Vensan otputovao na Ibicu gde je upoznao tad 18-godišnju lepoticu Tinu i poludeo za njom. Moniku je uz nju skroz zaboravio pa su ušli u vezu, a kasnije i u brak. Zajedno su dobili i ćerku Amazoni.

Vensan Kasel
foto: Profimedia

Monika, koja je navodno, ovaj razvod teško podnela, je utehu potražila u umetniku Nikolasu Lefebvreu s kojim je ostala do 2019, a onda je u njenom ljubavnom životu nastupilo zatišje.

Međutim, u februar ove godine saznalo se da je lepa glumica u vezi s proslavljenim rediteljem Timom Bartonom. Jasno je da je prelepa Monika neprestano pod budnim okom paparaca pa je zaista čudno da je svoju novu vezu uspela da sakrije puna četiri meseca.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Jaak Moineau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se par upoznao pre čak 16 godina, ljubav je planula nakon što mu je Monika na Lumière Film Festivalu u oktobru prošle godine uručila nagradu za životno delo.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

Čini se da joj nova veza godi jer je glumica naprosto procvetala otkako je s Bartonom, a likuje li, kako neki izvori tvrde, nad onim što trenutno prolazi njen bivši suprug - zna samo ona.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:40

RAŠA GLAVNI ZAVODNIK, MUVAO SNAJKU! Lidija mu TAJNO slala poruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track