UMESTO GLAMUROZNE HALJINE, SVI SU GLEDALI U 1 ŠOK DETALJ NA NJENOM LICU: Manekenka se pojavila na premijeri filma u Kanu (FOTO)
Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

baš je briga

UMESTO GLAMUROZNE HALJINE, SVI SU GLEDALI U 1 ŠOK DETALJ NA NJENOM LICU: Manekenka se pojavila na premijeri filma u Kanu (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Sofija Hadžipanteli (25) se pojavila na premijeri filma "Killers Of The Flower Moon" u Kanu. Bila je u dugoj crnoj haljini sa cirkonima, ali glamurozna haljina ipak nije bila u prvom planu.

Sofija Hadžipanteli
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što je svima odvraćalo pažnju bile su njene guste obrve. Sofija već godinama ne sređuje obrve, štaviše, dala im je i ime. Zove ih "Veronika".

Manekenka je zablistala u dugoj crnoj haljini s dubokim dekolteom ispod kog su se nazirale njene bujne grudi. Haljina se sastoji od povezanih rukavica prepunih sitnih cirkona.

Sofija Hadžipanteli
foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia, MAX MONTINGELLI / SGP / Profimedia

Takođe je imala dva prednja šlica kako bi otkrila duge noge. Na nogama je nosila crne štikle, a celi autfit dodatno je osvežila visećim minđušama.

Manekenka je kosu zalizala i vezala u rep, odlučila se za nježnu šminku, a obrve dodatno naglasila crnom olovkom, piše 24sata.hr.

Sofija Hadžipanteli
foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

Da podsetimo, Sofija je pre nekoliko godina pokrenula kampanju "Unibrow movement". Na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije i ne tangiraju je loši komentari.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track