IRINA POKAZALA VRELO TELO I ZATEGNUTU FIGURU: Ruskinja rukama pridržavala grudi da ne izlete iz pretesnog topa (FOTO)
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

gola koža

IRINA POKAZALA VRELO TELO I ZATEGNUTU FIGURU: Ruskinja rukama pridržavala grudi da ne izlete iz pretesnog topa (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Irina Šajk ukrala je pažnju na premijeri filma "Firebrand (Le Jeu De La Reine)" u sklopu Filmskog festivala u Kanu.

Jedna od najseksi žena sveta na crvenom tepihu pojavila se u izdanju u kom je otkrila puno gole kože. Nosila je izazovni kožni komplet sa topićem koji je jedva pokrivao grudi i suknjom veoma niskog struka, pa je u prvom planu bio njen isklesani stomak.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

Njene fotografije brzo su preplavile društvene mreže, ali reakcije javnosti bile su podeljene.

"Izazvala je potres u Kanu", "Ovo izdanje nimalo joj ne laska", Jedna i jedina Irina", "Prelepa je, nenormalno je zgodna, ogrlica joj je jako lepa no ovo što nosi je užasno", "Grozna šminka, odeća i frizura. Inače izgleda bolje od ovoga", "Prelepa je, ali ovo izdanje ne mogu da razumem", neki su od komentara s Tvitera.

Takođe je uhvaćena na fotografijama da je rukama stalno pridržavala grudi da ne bi ispale iz pretesnog topa.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Puno bolje reakcije izazvala je svojim prethodnim izdajem za festival, kada je zablistala u haljini s dubokim dekolteom i raskošnim volanima.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Irina je sa svojih 37 godina i dalje jedna od najtraženijih i najuspešnijih manekenki današnjice, a jedna je i od retkih slavnih dama koja se ne koristi čarima fotošopa, kao ni estetske hirurgije.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Nedavno su se pojavile glasine o njenom pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima ćerku. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili raskid. No nakon što su u poslednje vreme nekoliko puta viđeni zajedno, pojavila su se nagađanja da su ljubavi odlučili da daju još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo, piše Dnevnik.

Bredli nije jedini poznati miljenik žena koji je poklekao pred Irininom lepotom. Pre njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspešnijih fudbalera današnjice, Kristijanom Ronaldom, koji je ubrzo nakon raskida sa Irinom upoznao ljubav svog života, Georginu Rodriguez.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Još jedan zavodnik na popisu njenih bivših je trgovac umetnina Vito Šnabel, koji je ljubio i manekenku Hajdi Klum i glumice Madalinu Geneu i Amber Herd. Povezivali su je i s reperom Kanje Vestom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardašijan, ali odavno nisu viđeni zajedno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track