GLUMAC SE JOŠ UVEK BORI ZA ŽIVOT U SPECIJALNOJ USTANOVI: Oglasio se Majk Tajson i podelio OVE detalje o zdravlju svog prijatelja
Foto: Profimedia

tuga

GLUMAC SE JOŠ UVEK BORI ZA ŽIVOT U SPECIJALNOJ USTANOVI: Oglasio se Majk Tajson i podelio OVE detalje o zdravlju svog prijatelja

Pop kultura -

Iako se najpre pričalo da je Džejmi Foks preživeo misterioznu zdravstvenu situaciju zbog koje je završio u bolnici, sad bivši bokser Majk Tajson tvrdi da je glumac doživeo moždani udar.

Foks (55) je već je nedeljama u čikaškoj medicinskoj ustanovi, koja je specijalizovana za lečenje odraslih s "teškim i složenim stanjima", a među njima su i moždani udari.

Majk Tajson
foto: Printskrin/instagram

Tokom pojavljivanja u podkastu "Valuetainment", bivši bokser je rekao ovo o Džejmiju: "Ne oseća se dobro. Rekli su da je moždani udar. Nemam pojma šta mu se dogodilo."

Džejmi, pravog imena Erik Bišop, snimao je akcionu komediju "Back In Action" sa Kameron Diaz u Atlanti kad je završio u bolnici. Njegova ćerka Korin bila je među glumčevim posetiocima koji su došli u centar za fizičku rehabilitaciju tokom vikenda da ga posete.

Džejmi Foks, Deondra Dikson
foto: Profimedia

Ustanova u kojoj je Foks reklamira se kao najbolji rehabilitacioni centar u zemlji, gde se leče "najteža, složena stanja". Specijalizovana je za lečenje teških stanja poput moždanog udara, traumatskih povreda mozga i povreda kičmene moždine.

Korin je pak pre 11 dana tvrdila da njen tata nije u bolnici i da mu se trenutno pruža "najbolja nega" i da je "na putu opravka".

Izvori su nakon njegove hospitalizacije medijima ispričali da glumac ima visoki pritisak i da je "srećan što je živ".

Kako se pisalo, lekari smatraju kako Foks može da bude srećan što je živ. "Džejmi je pretrpeo ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su da ga oživljavaju. Ima sreće što je živ", ispričao je izvor.

Članovi produkcije poslednjeg filma koji je Foks snimao rekli su da se ponašao problematično na setu.

"Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Kameron. Međutim, čini se da je postojao dobar razlog za to", ispričao je izvor.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track