ŠTA KOMŠIJE KAŽU O SVETLANI BOJKOVIĆ? Glumica je omiljena među najbližim susedima
Foto: Kurir TV

za petama

ŠTA KOMŠIJE KAŽU O SVETLANI BOJKOVIĆ? Glumica je omiljena među najbližim susedima

Pop kultura -

Svetlana Ceca Bojković bez sumnje je jedna od najvećih živih glumica u regionu. Osvojila nam je srca kao Emilija u kultnoj seriji Bolji život, a njene brojne uloge u pozorištu i na filmu stavili su je među dive domaćeg glumišta.

Kakva je Ceca privatno, ekipa Kurir TV raspitivala se u njenom neposrednom okruženju, sa prvim komšijama slavne glumice i njenog supruga Slavka Kruljevića.

Svetlana Bojković, komšije
foto: Kurir TV

- Jedna divna dama, ona mi je omiljena glumica o kojoj sam u 5. razredu pisala sastav na ruskom i dobila peticu. Svakodnevno je viđam, uredno se javlja. Sve pohvale, volim njene serije, mislim o njoj sve najlepše. Kupuje kikiriki, viđam je da sedi u kafiću - kaže prodavačica iz Cecinog komšiluka.

Sličnogh mišljenja je u drugi sagovornik novinara Kurir TV Dušana Panajotovića.

Svetlana Bojković, komšije
foto: Kurir TV

- VIđam je skoro svakog dana, ne znam šta bih vam rekao osim da je odlična glumica i da je svi volimo. Velika je dama i fantastičan komšija, koja često svrati kod nas u radnju.

03:43

ONA JE DIVNA DAMA I JOŠ BOLJA KOMŠINICA! Svetlana Bojković omiljena je među najbližim susedima, a evo šta kažu o NJENIM NAVIKAMA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track