OTAC JE OD MALENA SILOVAO, ČAK I NA DAN NJENOG VENČANJA! Slavna glumica otkrila detalje MRAČNE prošlosti od koje se svi GNUŠAJU
Foto: Printscreen/youtube

mračna ispovest

OTAC JE OD MALENA SILOVAO, ČAK I NA DAN NJENOG VENČANJA! Slavna glumica otkrila detalje MRAČNE prošlosti od koje se svi GNUŠAJU

Pop kultura -

Mekenzi Filips, slavna glumica, smatra da istina oslobađa, tako je i ona otkrila svoje najmračnije porodične tajne. Naime, otac joj je dugo godina zlostavljao, a čak ju je silovao i na dan njenog venčanja, mada to i nije čudno kada saznamo da su zapravo bili u vezi... Ona više ne želi da ćuti, a otkrila je i da je biseksualne orijentacije.

Tokom godina, najpoznatija voditeljka na svetu Opra Vinfri u svoju emisiju dovodila je goste koji su otkrivali svoje najdublje i najpotresnije tajne koje su javnost ostavljale bez teksta. Ipak, jedna od priča posebno je ostala zapažena, a reč je o nekadašnjoj dečjoj zvezdi Mekenzi Filips koja je u stravičnoj ispovesti otkrila stvari zbog kojih su se ljudi zgrozili.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

Naime, kada je slavna voditeljka proslavila svoj 68. rođendan, a tom prilikom strani mediji su se prisetili nekih od najupečatljivijih trenutaka iz njene karijere, a upravo se priznanje skandalozne zvezde našlo na samom vrhu liste.

Mekenzi Filips, Džon Filips
foto: Profimedia

U holivudskim krugovima našla se zbog svog oca, Džona Filipsa, čuvenog mutičara iz tada poznatog benda The Mamas & the Papas, a onda se pojavila u Američkim grafitima i dečjoj hit seriji "One Day at a Time".

I dok se slavni Džon mnogima činio kao dobroćudni roker, istina je bila sasvim suprotna. Naime, Mekenzi je u ispovesti priznala da je upravo sa ocem bila u incestu. Tvrdila je kako je sve nastalo zbog problema sa drogom koje su imali i ona i njen otac.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

- Veče pre mog venčanja, moj otac je došao odlučan da to spreči. Ja sam progutala gomilu tableta, a i tata je uzeo tonu svega i svačega. Na kraju sam se ja onesvestila na tatinom krevetu, rekla je Mekenzi.

- Moj otac je bio čovek koji nije znao za granice. Bio je pun ljubavi, a bolestan od droge. Probudila sam se te noći iz nesvesti i ustanovila da imam seksualni odnos sa vlastitim ocem. Da li se to događalo i pre? Ne znam. Samo znam da sam tada prvi put toga bila svesna. Na trenutak sam bila u svom telu, u toj užasnoj istini, a onda kliznula natrag u nesvest, rekla je i šokirala svet.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

Otac joj je preminuo osam godina pre nego što je skandalozne informacije odlučila javno da ispriča, a danas žali što je to učinila na takav način.

- Jednom kada je naša tajna izašla na videlo, sve je izmaklo kontroli. Ali, jedino što bih zapravo promenila je način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je da ih bolje pripremim da ću sve ovo da objavim, rekla je jednom.

Mekenzi Filips, Džon Filips
foto: Profimedia

U svojoj autobiografiji Mekenzi je opisala i turbulentno detinjstvo, a i priznala je kako joj je otac ponudio kokain kada joj je bilo samo 11 godina. Kako je i sama izjavila, u seksualnoj vezi su bili punih deset godina, a prekinula je nakon što je ostala trudna. Nije bila sigurna ko je otac deteta, a upravo joj je tata platio abortus.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

Ona je u jednom intervjuu otkrila da je biseksualka, a kada ju je Jontef krunisao kao "gej ikonu", glumica je rekla:

- Volim to i takođe volim što sam tokom svog života živela na obe strane zavese. Imala sam momke, imala sam devojke tokom celog života. Nisam ni jedno ni drugo. Volim našu gej zajednicu, rekla je glumica tada.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track