GLUMICA IMALA 2 USLOVA ZA POVRATAK U POPULARNU SERIJU: Iznenadiće vas šta je Kim Katral tražila, a time je poslala jasnu poruku!
Foto: Profimedia

zanimljivo

GLUMICA IMALA 2 USLOVA ZA POVRATAK U POPULARNU SERIJU: Iznenadiće vas šta je Kim Katral tražila, a time je poslala jasnu poruku!

Pop kultura -

Mnogi fanovi "Seksa i grada" oduševili su se vešću da će se lik Samante Džons, koju glumi Kim Katral, pojaviti u seriji "I tek tako...".

Samanta će se, kako je najavljeno, pojaviti u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski razgovor sa Keri Bredšo koju glumi Sara Džesika Parker.

Page Six je saznao da Kim nije tek tako pristala na povratak u seriju. Prema njihovim izvorima, glumica je zahtevala da ne snima s bivšim koleginicama, Sarom Džesikom Parker, Kristin Dejvis i Sintijom Nikson. S njima je već godinama u dvađi, posebno sa Sarom.

Takođe, tražila je da kada bude snimala tu jednu scenu na setu ne bude reditelj Majkl Patrik King, koji je inače vrlo blizak sa Sarom Džesikom Parker.

"Kim je imala dva uslova, da ne glumi ni s jednom od bivših koleginica i da ne vidi Majkla Patrika Kinga", kaže izvor.

Majkl Patrik King
foto: Profimedia

Spominjali su Samanthu u prvoj sezoni "I tek tako..."

Kim je u "Seks i gradu" glumila Samantu, neukrotivu publicistkinju i najbolju prijateljicu Keri Bredošo, a za tu ulogu je dobila i Zlatni globus. Bila je miljenica obožavalaca, ali je odbila da se vrati u seriju nakon navoda da je u svađi s Parker. Naime, Kim je smatrala da ona i ostale glumice nisu bile dovoljno plaćene, osim Sare, koja je imala veću platu od svih glavnih glumica, prenosi Index.

Kim Katral, Samanta Džons, Seks i grad
foto: Sara Jaye / Shutterstock Editorial / Profimedia

U prvoj sezoni "I tek tako..." u nekoliko navrata spomenuta je Samanta. Dali su do znanja da ona sada živi u Londonu i da se posvađala sa Keri nakon što ona više nije želela da Samanta bude njen PR. Međutim, Keri se u prvoj sezoni nekoliko puta čula sa Samantom, koja je Keri poslala cveće nakon što je Faca preminuo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track