TEJLOR SVIFT PROGUTALA BUBU USRED KONCERTA: Pogledajte trenutak kad je pevačici insekt uleteo u usta! U publici nastao MUK (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

NEZGODA

TEJLOR SVIFT PROGUTALA BUBU USRED KONCERTA: Pogledajte trenutak kad je pevačici insekt uleteo u usta! U publici nastao MUK (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Tejlor Svift nasmejala je sve svoje fanove na novom snimku koji je vrlo brzo postao viralan na internetu.

Tejlor je izvodeći jednu pesmu na svom koncertu slučajno progutala bubu, a jedan od fanova koji je to snimio, video je objavio na TikToku. Pevačica je tokom govora odjednom počela da kašlje i stavila je ruku na usta, a zatim obavestila publiku: "Progutala sam bubu, oprostite."

Zatim se nasmejala i rekla: "Dobro sam, ovo je tako glupo. Preukusno. Oh, Bože. Postoji li ikakva šansa da niko od vas nije video ovo?"

Korisnici te društvene mreže složili su se da trenutak kad su svi zaćutali izgleda vrlo smešno.

Inače, Tejlor Svift je 33-godišnja američka kantautorka koja već godinama stvara velike hitove i svojim turnejama puni ogromne arene širom sveta. Njenu poslednju turneju ''Eras'' svi su jedva čekali, a fanovi rade čak i bizarne stvari kako ne bi propustili nijedan trenutak turneje, pa su neki za koncert stavili čak i pelene da ne moraju da odlaze u toalet.

Tejlor Svift, Meti Hili
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, Tejlor je poznata po svom burnom ljubavnom životu, te je dosad ljubila brojne popularne muškarce, poput Harija Stajlsa, Džoa Džonasa, Tejlora Lotnera, Kelvina Harisa i Toma Hidlstona, a nedavno se šuškalo i da izlazi s vozačem Formule 1, Fernandom Alonsom. Njena poslednja ozbiljna veza bila je s Džoom Olvajnom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:06

NAJPOZNATIJI BIOLOG U SREMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track