BIVŠI MUŽ DŽENIFER LOPEZ U 54. GODINI DOBIO SEDMO DETE: Nađa, koja je tri decenije mlađa od njega, rodila mu je bebu! (FOTO)
Foto: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

ČESTITAMO

BIVŠI MUŽ DŽENIFER LOPEZ U 54. GODINI DOBIO SEDMO DETE: Nađa, koja je tri decenije mlađa od njega, rodila mu je bebu! (FOTO)

Pop kultura -

Mark Entoni i njegova supruga Nađa Fereira dobili su prvo zajedničko dete. Čuveni pevač postao je otac sedmi put. Radosnu vest saopštili su na Instagramu. Entoni je dobio sedmog naslednika u 54. godini i pridružio se time grupi poznatih očeva koji u u zrelijem životnom dobu dočekali (još jedno) rođenje deteta.

- Bog uvek zna kada je najbolji trenutak. Srećan Dan očeva - poručili su Mark Entoni i Nađa Fereira (24) na Instagramu uz prvu fotografiju bebe.

Njih dvoje su na Dan zaljubljenih saopštili da čekaju dete, a venčali su se 28. januara ove godine na raskošnoj ceremijiji u Majamiju.

Venčanje pevača Marka Entonija i modela Nađe Fereire koje je upriličeno u Majamiju, zaintrigiralo je javnost zbog spiska gostiju gde se našao milijarder iz Meksika Karlos Slim i njegova porodica. Venčanje pevača Marka Entonija i modela Nađe Fereire koje je upriličeno pre dva dana u Majamiju, zaintrigiralo je javnost zbog spiska gostiju gde se našao milijarder iz Meksika Karlos Slim i njegova porodica.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track