SLIKA KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA OBILAZI SVET: Njih dvoje izgledaju prelepo, a na fotografiji se vidi istina o njihovom odnosu
Foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

FOTO

SLIKA KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA OBILAZI SVET: Njih dvoje izgledaju prelepo, a na fotografiji se vidi istina o njihovom odnosu

Pop kultura -

Organizovana je juče Order of the Garter ceremonija. Članovi britanske kraljevske porodice okupili su se ispred Crkve Svetog Đorđa u Vindzoru gde je krenula svečana povorka. Posebnu ulogu na događaju imao je princ od Velsa. Zabeležen je momenat kako Vilijam prolazi pored svoje supruge Kejt Midlton. Način na koji su se pogledali oduševio je fanove.

Kejt Midlton
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Ova fotografija se uveliko komentariše. Slika je dočarala nežnost i ljubav koja spaja Kejt Mildton i princa Vilijama. Ona je naprosto blistala dok je sa suprugom razmennjivala poglede. Skoro indentična scena desila se pre devet godina na istom događaju. Vreme ide, emocije se ne menjaju pa možda postaju još jače.

Posebnu ulogu na događaju imali su i sin i ćerka kraljice Elizabete II i princa Filipa princeza Ana i princa Edvard kao i naravno kralj Čarls III i kraljica Kamila. Modnu pobedu odnele su Kejt Midlton i Sofi, grofica od Vaseksa.

Kejt Midlton
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa nosila je haljinu brenda Alessandra Rich, model tufanstog desena podsetio je na haljinu koju je princeza Dajana nosila na Royal Ascot 1988. godine. Više detalja u galeriji!

Na događaju se nažalost jedan od učesnika onesvestio, i brzo mu je ukazana pomoć.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track